Stylage fillers

Stylage fillers och produkter för utfyllnad av rynkor, läppförstoring, läppkontur och remodellering

filler behandling med Stylage

Stylage har världens mest kompletta och högklassiga sortiment av hudfillers. Vi är stolta över att kunna erbjuda injektionsbehandlingar med Stylage i Göteborg hos oss på Expilo. Alla våra injektionsbehandlingar utförs av legitimerad läkare med lång erfarenhet av skönhetssprutor och kosmetisk korrigering.

Vi hjälper dig att skräddarsy dina behandlingar så att de passar just dina behov, ditt utseende och look. Vi arbetar gärna mot att bibehålla en så naturlig look som möjligt.

Alla Stylages hudfillers innehåller antioxidanten Mannitol som resulterar i mindre svullnad och rodnad. Dessutom bryts fillern långsammare ned i huden, än andra.

Vad är Stylage?

Stylage är en hudfiller av hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt att öka volym i till exempel kinder, haka och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.

Hur Stylage och fillers kan hjälpa dig

Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna så finns det en Stylage produkt som passar dina behov.

Hur går behandlingen till?

Varje behandling med Stylage är unik, precis som varje person har en egen uppfattning om vad skönhet är. En behandling inleds med en konsultation. Själva behandlingen tar ca 15-30 min (beroende på områden) och en Stylage injiceras med en tunn nål i små mängder. Stylage skapar volym och linjer kan slätas ut, läppar blir återfuktade/fylligare, hudens struktur slätas ut och får mer lyster och ansiktskonturer förstärks. Resultatet syns omedelbart.

Hur ofta sker behandlingen med fillers?

Första behandlingarna utförs ca. 2 – 3 gånger med 2 veckors mellanrum. Därefter kan resultatet underhållas med en återbehandling var nionde månad.

Varför skall jag välja Stylage och fillers?

Stylage är idag den enda fillern av tredje generationen. Stylage patenterades år 2007 och är den modernaste hudfillern på marknaden. Stylage är den enda fillern med en naturlig antioxidant (mannitol). Du får mycket liten svullnad och rodnad efter behandlingen ock kan direkt återgå till arbetet.

Hur ser man ut efter behandlingen

Du får en mycket liten svullnad och rodnad efter behandlingen och kan direkt återgå till arbetet. Symtomen är tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva på några dagar. Då Stylage är baserat på ren icke-animalisk hyaluronsyra är risken för överkänslighet minimal.

Hur långvarig är effekten?

Stylage S, Stylage M, Stylage L håller normalt i 9-12 månader, Stylage XL och Stylage XXL i 12-18 månader. Vid behandling av läppar i 6-12 månader. På vissa personer bryts Stylage ner snabbare.

Är Stylage säker?

Ja, Stylage är en mycket säker produkt. Hyaluronsyran i Stylage är icke animalisk och tillverkad i en kontrollerad steril miljö. Fler än en miljon personer har behandlats med Stylage.

Olika behandlingar med Stylage

För fylligare läppar:
Läpparna är ansiktets fokus och vi uppmärksammar dem ofta extra mycket. Stylage Special Lips är en speciell produkt för läppar med en koncentration som liknar läpparnas egna naturliga mjukhet. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende.

För att släta ut rynkor och linjer används fillers: Stylage Hydro och Hydro Max används för behandla torrhetsrynkor, återfukta och vitalisera all typ av hud i ansiktet och på dekolletage och händer.

För ansiktskonturering och volym: Genom att tillföra volym med Stylage XL och XXL återskapar volym i framför allt kinder och haklinje samt modellerar näsor. Dessa produkt är mycket hållbar och används ofta i kombination med S, M, Special Lips och L för att skapa ett s.k. soft lift, ett ansiktslyft utan kirurgiskt ingrepp.

Föryngring av huden: När vi åldras försämras huden gradvis. Genom att utsätta den för sol och andra miljöfaktorer kan huden bli torr och och förlora lyster. Stylage Hydro och Hydro Max är specialprodukter för mycket effektiv fuktbehandling av områden som kinder, runt ögon, dekolletage samt händernas ovansidor.

Stylage Special Lips

Denna specialprodukt är mångas favorit vid läppbehandlingar. Special Lips ger en perfekt mjuk läpp med större volym och snygg kontur. Har du en tunn läpp och önskar en naturligt ökad volym så skapar den här produkten en diskret läppförstoring.

Fylliga och mjuka läppar med Stylage Lips

Läppkorrigering med Stylage. Med åren förlorar läpparna volym och därför har ofta äldre personer tunna och smala läppar. Stylage Special Lips är en speciell produkt för läppar med en koncentration som liknar läpparnas egna naturliga mjukhet. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende.

Stylage Special Lips Lidocaine

Samma produkt som Special Lips men även innehållandes bedövningsmedel. Produkten ger en perfekt mjuk läpp med större volym och snygg kontur. Har du en tunn läpp och önskar en naturligt ökad volym så skapar den här produkten en diskret läppförstoring.

Stylage S

Fyller ut fina linjer i panna och runt ögon, skapar läppkonturer, fyller ut mörka ringar under ögon samt fyller ut ärr efter t.ex. akne.

Stylage S Lidocaine

Innehåller lidokain, ett bedövningsmedel. Fyller ut fina linjer i panna och runt ögon, skapar läppkonturer, fyller ut mörka ringar under ögon samt fyller ut ärr efter t.ex. akne.

Stylage M

Fyller veck och djupare linjer som glabella (argrynka), nasolabialveck (veck från näsa till mun), läppar, munvinklar, djupare ärr, ökar volym på händernas ovansida m.m.

Stylage M Lidocaine

Innehåller lidokain, ett bedövningsmedel. Fyller veck och djupare linjer som glabella (argrynka), nasolabialveck (veck från näsa till mun), läppar, munvinklar, djupare ärr, ökar volym på händernas ovansida m.m.

Stylage L

Fyller djupa veck och djupare linjer som glabella (argrynka), nasolabialveck (veck från näsa till mun), läppar för större volym, djupare ärr, ökar volym i kinder och haklinje mm.

Stylage L Lidocaine

Innehåller lidokain, ett bedövningsmedel. Fyller djupa veck och djupare linjer som glabella (argrynka), nasolabialveck (veck från näsa till mun), läppar för större volym, djupare ärr, ökar volym i kinder och haklinje mm.

Stylage XL

Innehåller lidokain, ett bedövningsmedel. Återskapar volym i framför allt kinder och haklinje samt modellerar näsor. Denna produkt är mycket hållbar och används ofta i kombination med S, M, Special Lips och L för att skapa ett s.k. soft lift, ett ansiktslyft utan kirurgiskt ingrepp.

Stylage XL Lidocaine

Återskapar volym i framför allt kinder och haklinje samt modellerar näsor. Denna produkt är mycket hållbar och används ofta i kombination med S, M, Special Lips och L för att skapa ett s.k. soft lift, ett ansiktslyft utan kirurgiskt ingrepp.

Stylage XXL

Återskapar volym främst i kinder och haklinje samt modellerar näsor. Används ofta i kombination med Stylage S, Stylage M, Special Lips och Stylage L för att skapa ett s.k. soft lift, ett ansiktslyft utan kirurgiskt ingrepp.

Stylage Hydro

En specialprodukt för mycket effektiv fuktbehandling av områden som kinder, runt ögon, dekolletage samt händernas ovansidor. Normalt utförs 3 behandlingar med 2-3 veckors uppehåll mellan varje. Därefter rekommenderas en behandling ungefär var 9:e månad. Behandlingen som pågår i cirka 10 minuter, består av injektioner av små fuktdroppar,med cirka 5 mm mellanrum.

Stylage Hydro Max

En produkt likt HYDRO men med ännu bättre hållbarhet och effekt. Mycket bra även mot rökrynkor på överläpp, sömnlinjer på kinder, fina linjer runt ögon och mot akneärr. Den är även utmärkt för effektiv fuktbehandling av områden som kinder, runt ögon och dekolletage, samt av händernas ovansidor. Normalt utförs 2 behandlingar med 4-6 veckors uppehåll mellan varje. Därefter rekommenderas en behandling ungefär var 9:e månad. Behandlingen som pågår i cirka 10 minuter består av injektioner av små fuktdroppar med 5 mm. mellanrum. Resultatet är enastående och mycket prisvärt.

Stylage Hydro och Hydro Max

Stylage Hydro och Hydro Max används för behandla torrhetsrynkor, återfukta och vitalisera all typ av hud i ansiktet och på dekolletage och händer med mycket bra resultat.

Priser för Stylage och fillers i Göteborg

Stylage S 1 ml 3 675:-
Stylage M 1 ml 3 885:-
Stylage L 1 ml 4 095:-
Stylage XL 2 ml 7 350:-
Stylage Lips 1 ml 4 095:-
Stylage Hydro Max 1 ml 3 675:-
Stylage Hydro 1 ml 3 150:-

* Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Välkommen att göra en filler/ Stylagebehandling på vår mottagning här i Göteborg!

Kort information om Permanenta produkter för rynkor och läppförstoring.