CryoSlimming – Fettfrysning

CryoSlimming – Fettfrysning

Fettfrysning med CryoSlimming hos oss på Expilo i Göteborg gör det möjligt att punktförbränna fett på ett naturligt sätt genom kyla, – fettcellerna kristalliseras och rensas ut succesivt genom kroppens reningssystem.

Vanliga områden är insida lår, baksida lår, framsida, lår, rumpa, mage, lovehandles, rygg, överarmar mm.

Hur funkar kroppsskulptering med CryoSlimming?

Kryoterapi, även kallad cryolipolysis, kryolipolys, fettfrysning minskar tjockleken på fettlagret genom att använda mycket låga temperaturer för att dra ihop blodkärlen. Det är en icke-kirurgisk behandling av fettvävnad som skapar lipolys – nedbrytning av fettceller – minskar kroppsfett utan att skada andra vävnader.

Vi använder oss av en specialutvecklad, säker teknik där både värme och kyla appliceras direkt på huden. Subkutana fettceller är naturligt mer känsliga för effekterna av kylning än annan omgivande vävnad. Exponering för kylning orsakar fettcellapoptos – en naturlig, kontrollerad celldöd som gradvis eliminerar fettcellerna i veckor efter behandlingen, allteftersom minskar tjockleken på fettlagret. Apoptos orsakar ingen inflammation i cellen.

Vad kan jag själv göra för att förbättra effekten av CryoSlimming?

Som eftervård för ökad lymffunktion  är MassageGun en lättanvänd massagepostol som du kan använda hemma dagligen. (en aktiv lymffunktion är viktig för att utrensningsprocessen ska fungera optimalt man har konstaterat att de som inte får bra resultat av Cryobehandlingar har nedsatt lymfaktivitet!)

Har du svårt att få bort fettdepåer?

Fett är mycket energitätt och därför är det svårt att träna bort fettdepåer på vissa utvalda områden. Det krävs mycket träning för att minska ett enda kilo fett.

Med Cryo T-Shock kan du lättare komma åt dessa områden i kombination med en aktiv livsstil med träning, bra blodcirkulation, bra lymffunktion och bra kosthållning.

Cryo T- Shock-behandlingar förstör fettceller genom fettfrysing (Cryoslimming) och ökar kollagenproduktionen genom olika processer som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer. Vid Fettfrysning startar en process som kallas apoptosis och leder till gradvis degenerering (förstörelse) och eliminering (avlägsnande) av döda fettceller. Denna process tar ca 14 dagar efter en fettfrysningsbehandling och kroppen fortsätter att reducera (minska) fettceller i upp till 2 månader, genom naturlig utrensning via blod och lymfsystemet.

 

Att tänka på efter fettfrysningsbehandlingen

Efter en Fettfrysningsbehandling ska du röra på dig minst 40 minuter i direkt anslutning till behandlingen. Detta hjälper kroppen att påbörja avlastning från slagg som ska ut ur kroppen efter behandlingen. Du ska också dricka mycket vatten och inte äta snabba kalorier 2 timmar innan och efter behandlingen. Satsa på lättare mat den dagen, tex en sallad.

Fortsatt träning och en hälsosam kost är alltid en grundförutsättning för bästa möjliga resultat. Som extra boost av näringsämnen är tex Pycnogenol ett mycket bra kosttillskott som främjar cirkulationen – BioQinon Q10 är också bra om man vill få bästa möjliga energiomsättning och skydda cellerna från oxidativ stress och vill du bli av med sötsuget och hålla igång fettförbränningen är Bio Chrome och Bio -T perfekta val som du kan köpa hos oss. Helhetstänk! Det gillar vi!

Som kompletterande behandling är LPG bindvävsmassage att rekommendera för ökad cirkulation och utrensning. Träning på Eazyvibe vibrationsplatta är perfekt att köra i direkt anslutning till behandlingen för att säkerställa god cirkulation.

Hur är upplägget för fettfrysning med Cryo T-Shock på Expilo

Fettfrysning, (CryoSlimming) kan göras var 14:e dag. Kroppen behöver tid på sig att rensa ut slagg och döda fettceller genom blod och lymfsystemet. Upprepade behandlingar på samma område behövs, antal behandlingar beror på önskat resultat och utgångsläge och är individuellt från person till person.

Priser Cryo-bodyformingsbehandlingar

Vid köp av Cryo-Bodyformingkur bjuder vi på 10-15 min. Eazyvibe-vibrationsträning efter din behandling för att hjälpa ditt lymfflöde och öka din muskelstyrka, värde 5 ggr: 500kr, 10 ggr: 1000 kr.  Vi erbjuder också kost och tränings -program i samband med din behandling.

Enstaka behandlingar
“A5” – område, 1 st 1495:-
“A5” – område, 2 st (vid samma tillfälle) 2990:-
Kur behandling
5-kur: “2 st A5” – områden vid 5 tillfällen 13200:-
10-kur: “2 st A5” – områden vid 10 tillfällen 24600:-
Konsultation Klicka här