Cryo T-Shockbehandlingar

Cryo T-Shock Behandlingar

 

 

Kroppsskulptering och vävnadsstimmulering med estetisk och medicinsk utrustning som kombinerar värme och kyla. Cryo T-Shock ger ultimata anti-age behandlingar genom att eliminera oönskade fettceller, minska celluliter, tona och strama åt huden och öka läkningsprocessen vid tex idrottsskador.

 

Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd, CE märkt och säker maskin med bevisade resultat och få kontraindikationer och biverkningar. En totalt grön produkt, GAS-fri, utan is, kompressor eller miljöfarliga ämnen. Tillverkas av Pagani, grundat 1947, i Italien. Prisbelönt på Gicare Exhibition i Paris, för tekniska och terapeutiska innovationer inom rehabilitering och estetik. Behandlingarna med Cryo T Shock är idag de mest innovativa inom fettreducering (CryoSlimming), cellulitreducering (CryoCellulite), anti-aging och uppstramning (CryoToning) av huden på hela kroppen och ansiktet (CryoFacial). Kroppsskulptering helt utan kirurgiska ingrepp!

Cryo T-Shock använder en helt ny teknik, kontrastterapi som kombinerar termoterapi (värme) och kryoterapi (kyla).

 

Kryoterapi  (fettfrysning, cryoslimming) eliminerar fettceller, tar bort fett och termoterapi aktiverar cellförnyelse och ger huden bättre kollagenproduktion.

Behandlingarna kan kombineras i oändlighet. Resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem, tex efter viktminskning eller graviditet, men även på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots träning och bra kost. Slutresultaten vi ser är mer skulpterade, bättre tonade, fastare, slankare och nöjda kunder med mindre framträdande celluliter! Kombinera gärna med LPG, EazyVibe vibrationsträning och MassageGun för ökad cirkulation, bättre lymfflöde och utrensning.

 

Utöver de estetiska programmen erbjuds också medicinska program för att stimulera ökad läkningsprocess. Värme och kyla har länge använts inom rehabilitering efter skada.

Hur skiljer sig cryo T-Shock från andra cryobehandlingar?

Cryo T-shock är fundamentalt annorlunda än andra icke- eller minimalt kirurgiska maskiner. Andra metoder för fettfrysning involverar i första hand nekrotisk celldöd genom att skada fett med värme, högintensitetsfokuserad ultraljud eller kemiska injektioner.

Varje tillvägagångssätt utgör potentiella tekniska utmaningar, särskilt när det gäller att rikta rätt vävnadsdjup och oavsiktlig skada andra strukturer nära eller inom fettlagret. Då Cryo T -shock kombinerar värme och kyla ges en bättre effekt än vid fettfrysningsbehandlingar med annan utrustning, också för att behandlingsenheten på Cryo T shock hela tiden är i rörelse. Det är anledningen till att det inte finns någon risk för ojämna resultat som ”sharkbites”.

Huden efter en fettfrysningsbehandling med olika typer av utrustning

Behandlingen med Cryo T shock skiljer sig från andra fettfrysningsmetoder som tex Coolsculpting genom att vävnaden inte fryses ner till en isklump

Fördelar med Cryo T-Shock

• Används över hela kroppen för att eliminera fett, celluliter & lös hud (CryoSlimming, CryoCellulite)
• Icke-kirurgisk & smärtfri
• Inga farliga kemikalier
• Ökar cirkulationen
• Lindrar muskelinflammation (CryoMedical)
• Stimulerar kollagen & hudens elasticitet (CryoToning)
• Jämna resultat, (behandlingsenheten flyttas kontinuerligt under behandlingen)
• Synliga resultat
• Säkra behandlingar, används i stor utsträckning i Europa och USA

Kroppsbehandlingar med Cryo T-Shock

Cryo T-Shock är en innovativ, mångsidig och säker maskin för bodysculpting och eliminering av lokaliserat fett, minskning av celluliter, samt toning och stramning av huden genom senaste tekniken av hypertermi kombinerat med kryoterapi.

Cryo T- Shock-kroppsformningsbehandlingar förstör fettceller och ökar kollagenproduktionen genom processer som startar i kroppen då den utsätts för varma och kalla temperaturväxlingar, så kallad termisk shock.

  • Fettfrysning – CryoFatremoval (CryoSlimming) – Tar bort fett eller minskar lokala fettansamlingar
  • Cellulitbehandlingar – CryoCellulite – Reducerar celluliter
  • Uppstramning – CryoToning – CryoButtlift – Uppstramande på lös hud såsom gäddhäng, mage, rumpa eller hals
  • Ärrförbättring – CryoScar – Gör bristningar och ärr mindre synliga
  • Cirkulationsökning – CryoMecical, CryoCellulite – Minskar svullnader
  • Rehabilitering – CryoMedical – lindrar värk – ökar läkningsprocessen

Vad Händer I Kroppen Vid Behandlingar Med Cryo T-shock?

Termisk shock

Cryo T-Shock skapar en termisk chock genom växlingar av cryoterapi (kyla) följt av hypertermi (värme) på ett säkert sätt genom ständig rörelse på huden med en handenhet.

Så här påverkar Cryoterapi (Cryoslimming, CryoFatremoval, CryoCellulite, CryoToning) fettförlust och cellulitreduktion

De många olika funktioner och processer som sker i kroppen orsakas av kemiska reaktioner som uppstår mellan hormoner och receptorer som transporteras i kroppen genom blodet. De kroppsdelar som har mycket fett, tenderar att få en dålig blodtillförsel. Det innebär att de blodburna hormonerna som utlöser lipolys – nedbrytning av fett – faktiskt inte kan nå fettcellerna och därför kan fettet inte brytas ner.

Cryostimulering kyler ytan av huden mycket snabbt. Kroppen reagerar på denna extrema nedkylning genom att öka sin metaboliska hastighet för att producera värme. Blodkärlen i området vidgas, vilket leder till ökning av blodflödet, som gör att hormonerna i blodet når fettcellerna och bryter ner fettet. På så sätt är det möjligt att med hjälp av kryoterapi ta bort lokala fettansamlingar som annars är svåra att nå med hjälp av dieter och träning.

Kryoterapi gör ämnesomsättningen tre gånger snabbare. Temperaturer under noll ökar syretillförsel och transport av näringsämnen till cellerna och påskyndar rening av toxiner ur vävnaden. Ojämn hudstruktur med celluliter minskar och fettförbränningen sker snabbare.

Vävnadsstimulering (CryoToning)

Cryoterapi stimulerar huden och vävnaden, vilket påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara mycket effektiv vid huduppstramning och skulptering. Fettceller är mer sårbara för kyla än omkringliggande vävnad, vilket gör att man inte behöver vara orolig för att skada andra organ.

Värme och kyla

Thermoterapi ökar hudens elasticitet, spänst och kollagenproduktion. Värmen som tillförs ger också större effekt av cryoterapin eftersom kroppen reagerar snabbare på temperaturskillnader.

Fettfrysning  (CryoFatremoval, CryoSlimming) skapar Fettcellsdöd – apoptos utan kirurgi

Cryoterapi med fettfrysning orsakar det som kallas fettcellapoptos, en naturlig kontrollerad celldöd. Detta leder till frisättning av cytokiner och andra inflammatoriska mediatorer som gradvis eliminerar fettceller och minskar tjockleken på fettlagret.

Vad händer med behandlade fettcellerna i kroppen vid fettfrysning?

Vid fettfrysning med Cryo T-Shock kristalliseras fettcellerna och fettet elimineras naturligt genom lymfsystemet, blodcirkulationen och urinutsöndringen. Fettfrysning gör det möjligt att punktbehandla lokala fettansamlingar. När du går ner i vikt på naturlig väg minskar fettcellerna i storlek men stannar kvar i kroppen med potential att öka i storlek igen vid ökat energiintag som ej förbrukas.