Hudvård och ansiktsbehandling med Dr Schrammek

Hudvård och ansiktsbehandlingar med Dr. Schrammek

Dr. Schrammek - Greenpeel

Om Greenpeel

Ansiktsbehandling med Greenpeel är en mycket väl utvecklad hudvårdsmetod för att få huden i bättre kondition. Enbart örter används, därav namnet. I mer än 40 år har man använt sig av Greenpeel, vilket är Dr Schrammeks unika specella ansiktsbehandling.

Ansiktsbehandlingen är mycket bra på inflammerad akne och ärr. Huden lugnas ner och inflammationerna drar sig tillbaka. Flera Greenpeel behandlingar efter varandra krävs för fullgott resultat. Minst tre skall man räkna med. En greenpeelbehandling omfattar 2 behandlingar och utföres med fem dagars mellanrum.

Hudvård med Greenpeel är en mycket djuprengörande och kraftfull peelande ansiktsbehandling som omfattar 2 olika behandlingstillfällen. Ansiktsbehandlingen går på djupet och förbättrar hudkonditionen genom ökad cirkulation som aktiverar cellernas ämnesomsättning. Huden avgiftas, gammal hud flagnar av, ny frisk hud växer fram som är slätare, har bättre spänst, mindre pigmenteringar mm.

Hudvård med Greenpeel har en lugnande inverkan och uppmuntrar en snabb resorption av inflammerade acneutslag och gamla djupliggande infiltrat.

Bra mot:

  • Acne eller ärr efter acne
  • Torr och grå hy
  • Milier eller pormaskar
  • Fet och grov hy med stora porer
  • Åldrad hy och pigmentfläckar

Produkterna

  • Reducerar hudirritation
  • Understödjer och påskyndar peelingen
  • Skyddar huden från fuktförlust
  • Förser huden med värdefulla aktiva ingredienser
Dr. Schrammek - Före & Efter

Efter Greenpeel

Huden har med behandlingen förnyats, nu kan den vara lite ömtålig. Död hud har lyfts av, därmed också en del av hudens skyddsbarriär. Detta återställs då du använder de föreskrivna produkterna för din hud. Den nya huden behöver lite tid att bli motståndskraftig.

Efter greenpeelbehandlingen kan vissa reaktioner visa sig på huden, tex lätt rodnad, små utslag. Det är inte säkert att du får dessa symptom, men kommer de är det helt i sin ordning. Då huden stärkts igen avtar irritationerna.

Viktigt är att inte utsätta huden för ytterligare irriterande procedurer, som tex vaxning osv. Du får inte sola 1 månad efter behandlingen och skall dagligen använda rekommenderad sunblock som inte täpper till.

Viktigt:

OBS! Huden kommer att vara röd och känslig direkt efter örtbehandlingen. Du får inte tvätta ansiktet eller få vatten på huden som blivit behandlad med greenpeel örtpeeling till efterbehandlingen som görs 5 dagar efter örtbehandlingen.

Du föreskrivs att använda ett speciellt urval av Dr Schrammeks produkter efter denna behandling. Produkterna som rekommenderas kan INTE ersättas av annan kosmetika. Deras sammansättning är gjord för att samverka med behandlingen och för att få maximal effekt.

Green Peel produkter
Hudvård Göteborg