Ansiktsbehandling med LPG

Hudvård med LPG – Ergo lift – Naturligt ansiktslyft

Nu kör vi med LPG Alliance hudvårdande ansiktsbehandling Ergo Lift, tidigare kallad Cosmécanique, eller lift 6. LPG behandling för ansiktet är en icke kirurgisk, mekanisk massageteknik. Det är behandlingen för dig som vill ha ett naturligt ansiktslyft, utan knivar. Hudvårdsbehandlingen förebygger och bekämpar hudens åldringstecken och främjar uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut och tar fram ansiktets konturer.

Effekter av LPG-ansiktsbehandling

  • Stramar upp huden
  • reducerar fina linjer och rynkor
  • ökar kollagen- och elastin produktionen
  • lymfdränerar och ökar blodcirkulationen
  • reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
  • reducerar dubbelhaka och stramar upp hals
  • slätar ut och stramar upp dekolletage
  • reducerar linjer och rynkor runt mun, läppar, ögon och mellan ögonbrynen

Behandlingsupplägg

Behandlingen är fantastiskt skön och tar ca 30 min. För ett varaktigt resultat rekommenderas en behandlingskur på 14ggr. Men redan efter de första behandlingarna märks att ansiktet har fått ett lyft och en fantastisk lyster.

Metoden kan med fördel användas som komplement till annan ansiktsbehandling eller hudvård, vi rekommenderar framför allt Dannés Enzymbehandlingar, närmare upplägg får du av din hudterapeut som skräddarsyr ett behandlingsupplägg för bästa möjliga resultat för just din hud, både vad gäller kompletterande ansiktsbehandlingar och hemvårds-produkter.

För vem?

För alla som vill återuppbygga eller bibehålla en bra spänst i huden.

Bra på en person med åldrad förslappad hud som vill återfå spänst. Ju tidigare du börjar med behandlingar, innan huden har blivit för slapp, desto bättre kan du bibehålla ditt ungdomliga utseende. Behandlingens naturliga och behagliga verkan passar alla hudtyper, även den mest känsliga. Inte lämplig för personer som har pågående akneinflammation.

Hur fungerar LPG ansiktsbehandling?

Med olika intensitet av vakuuminställning, beroende på vad man vill jobba på, appliceras munstycket mot hudytan. Små flärpar tar tag i huden och lyfter den uppåt i små hastiga rörelser. Olika program och hastigheter avgör vad man jobbar på: dränering, cirkulationsökning, uppmjukning, formning och lyftning.

Priser LPG ansikte ErgoLift

Enstaka behandling 30 min 850:-
Kurbehandling, 5 ggr á 30 min 4000:-
Kurbehandling, 10 ggr á 30 min 7500:-

* Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.