Kostnadsfri Konsultation – Permanent Hårborttagning, Hudvårds konsultation 250:-

Personlig konsultation

Innan du beslutar dig för att göra behandling kommer vi att ta emot dig för en personlig konsultation där vi ger dig ytterligare information om den behandling som du funderar över.

Du kan ställa frågor och vi tittar på det område som du vill behandla för bedömning. Vi kommer att ge dig information om vilken metod och vilket förfarande vi anser vara lämpligast för att du skall uppnå det resultat som du tänkt.

Hudvård & Ansiktsbehandling

Inför traditionella behandlingar inom hudvård/skincare brukar vi inte ha konsultation. Utifrån den första grundläggande hudvårdsbehandlingen ser vi din huds exakta behov och då kan vi tillsammans lägga upp en vidare behandlingsplan om så önskas. Under behandlingen får du information angående din hud och tips på vad du kan göra för att förbättra/bevara den.
Läs mer om hudvård.

Konsultation för hudvård hos hudterapeut: 250:-

Permanent Hårborttagning

Då det gäller hårborttagning måste vi först se vilken hårtyp du har. Utifrån det kommer vi att göra en bedömning av vilken metod som är lämpligast för dig – laser, IPL , Epilering, eller Kemisk behandling med Alkaline.

När det kommer till prissättning kan vi inte ge rätt pris förrän vi sett just din hårväxt på aktuell yta. Hårväxten är individuell.  Håren ska vara väl synliga vid konsultationstillfället. Om man har plockat/vaxat ska håren hunnit växa tillbaka, (helst minst en månad). Om du bara rakar – en liten utväxt. Konsultation för hårborttagning är gratis!

Läs mer om permanent hårborttagning.

Cryo T-Shock behandlingar

Vid en konsultation inför kroppsformning genom fettfrysning, kryo och termo terapi bedömer vi vilket behandlingsupplägg som krävs för att du ska uppnå det resultat som du önskar.  Läs mer om Cryobehandlingar.

Konsultation kostar 250:-

Kärlbehandling

Vi bedömer vilken behandlingsmetod som är lämpligast för den typ av kärlbildning som önskas behandlas.  Läs mer om kärlbehandling.

Konsultation kostar 250:-

Skincare konsultationer

Hudvård och hårborttagning gratis konsultation
Hudvård, skincare och hårborttagning gratis konsultation