Hårborttagning

Hårborttagning

Permanent hårborttagning en dröm för många! Generande hårväxt är ett stort problem för många människor, män som kvinnor oavsett ålder. Att på ett skonsamt, effektivt och smidigt sätt avlägsna hårväxt, gärna permanent, har varit en dröm genom tiderna.

Alla möjliga metoder har beprövats, och används fortfarande för hårborttagning. Det finns mer eller mindre tillfälliga metoder för avlägsnande av hår, s.k. depilation. Rakning, vaxning, trådmetoden, elektriska depileringsapparater och hårborttagningscreme är några av dem.

Våra metoder

Vi tar bort generande hårväxt permanent med den senaste lasertekniken, Lightsheere DUET, och i vissa fall med en annan ljusmetod, IPL – Intense Pulse Light. Ljus metoderna är kliniskt beprövade och ger mycket goda resultat på mörka hår.

Hår som är för ljusa eller vita måste behandlas med Epilering med nål (många kallar detta diatermi, men det är fel då bränner man kärl). Epilering är en gammal välbeprövad teknik. Vi arbetar med Blend som både värmekoagulerar och fräter med lut samtidigt.

Fjuniga, tunna hår tar vi med Alkaline , en kemisk behandling som smälter hårstrået, och avlägsnar direkt. Hårväxten stimuleras inte till mer genom denna metod.

Depilarsystem är en ny variant för permanent hårborttagning där man först vaxar och sedan behandlar det nyvaxade hudområdet med öppna folliklar med ett enzympreparat som bryter ner proteinerna i hårsäcken och stoppar hårproduktionen.

Kom och besök oss på vår mottagning för hårborttagning i Göteborg, vi är erfarna experter inom hårborttagning och har olika metoder för hårborttagning beroende på hur hårväxten ser ut.