Depilarsystem (epilar) – alla hår

Depilar™ SYSTEMET är en effektiv enzym-baserad produkt/metod för permanent hårreducering.

Så fungerar Depilar systemet

I Depilar påverkar det kroppsegna enzymet Trypsin specifikt proteinerna i hårsäckens celler. När Depilar tränger ner till cellerna i botten av hårsäcken, bryts proteinerna ner, vilket medför en deaktivering av cellerna och hårproduktionen stoppas.

Depilar påverkar endast de hårsäckar, som är öppna och tomma efter vaxning och epilering. Primärt på de hår, som är aktiva och i växtfasen. Depilar Systemet är unikt genom specifik enzym-aktivitet.

Så här går en Depilar behandling till

En Depilar-hårborttagnings -behandling utförs alltid på en professionell hudvårdssalong omedelbart efter vaxning eller epilering. Två geler masseras in i huden. När de “blandas” på huden tränger Depilar ner i de öppna och tomma hårsäckarna och bryter ner proteinet i hårsäcken med resultatet att cellerna inte längre kan producera hår.

Vi rekommenderar att man inför en Depilarbehandling peelar hudområdet som skall behandlas för att håren lättare skall kunna vaxas och att man får upp innåtväxta hårstrån.

Efter behandlingen

Det krävs inga särskilda förhållningsregler efter en Depilar-behandling. De allmänna regler som gäller efter en vaxning bör dock följas: undvik solning och solarium, användning av parfymerade crèmer, make-up, brun-utan-sol (crème eller spray) och deodorant under 24 timmar efter vaxningen. Be din hudterapeut om råd.

För att uppnå bäst resultat är det viktigt att du inte plockar eller tar bort hår mellan behandlingarna. Du kan raka eller klippa hår, som blir för långa, men tänk på att håren bör vara ca 5 mm långa vid nästa behandling för att vaxning ska kunna utföras med gott resultat.

Priser Depilarbehandling inkl. vaxning

Ben, halva1365:-Bröst, herr945:-
Ben, hela2415:-Mage, herr945:-
Ben, hela inkl bikini2625:-Bröst & mage, herr1680:-
Armar, halva, dam945:-Rygg, (inkl axlar) herr1680:-
Armar, hela, dam1575:-Axlar, herr945:-
Armar, halva, herr1365:-Ögonbryn420:-
Armar, hela, herr2310:-Överläpp420:-
Bikinilinje (max 6 cm ut)685:-Polisonger från630:-
Brasiliansk Bikini (max 6 cm ut)1030:-Ansikte från945:-
Axiller760:-

* Vi reserverar oss för eventuella prisändringar