Prislista Dr Schrammek hudvård- och ansiktsbehandlingar

Prislista Dr Schrammek hudvård- och ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling med Greenpeel örtpeelingskur i två steg, totalt 2310:-
(inkl. hemvårdsprodukter som räcker i fem dagar till Lift Off behandlingen.)
Vid bokning av ny Greenpeel behandling inom 3 veckor 1785:-

Mycket djuprengörande och kraftfull peelande behandling som omfattar 2 olika behandlingstillfällen. Behandlingen går på djupet och förbättrar hudkonditionen genom ökad cirkulation som aktiverar cellernas ämnes-omsättning. Huden avgiftas, gammal hud flagnar av, ny frisk hud växer fram som är slätare, har bättre spänst, mindre pigmenteringar mm. Greenpeel har en lugnande inverkan och uppmuntrar en snabb resorption av inflammerade acneutslag och gamla djupliggande infiltrat.

Ansiktsbehandlingen är bra mot:
– Acne eller ärr efter acne
– Torr och grå hy
– Milier eller pormaskar
– Fet och grov hy med stora porer
– Åldrad hy och pigmentfläckar
Produkterna:
– Reducerar hudirritation
– Understödjer och påskyndar peelingen
– Skyddar huden från fuktförlust
– Förser huden med värdefulla aktiva ingredienser

Steg 1 Greenpeel Örtpeeling, 70 min

Djupverkande örtpeelings-ansiktsbehandling där örterna masseras in i huden för att sedan få ligga kvar och verka genom en specialinpackning som hålls fuktig med örtpeelingslotion.

Rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.

OBS! Huden kommer att vara röd och känslig direkt efter örtbehandlingen. Du får inte tvätta ansiktet eller få vatten på huden som blivit behandlad med greenpeel örtpeeling till efterbehandlingen som görs 5 dagar efter örtpeelings-ansiktsbehandlingen.

Steg 2 Greenpeel Efterbehandling, 70 min

Nu har det gått ca 5 dagar och det mesta av gammal dålig hud har fjällat av. Resterande döda hudceller skall nu bort, vi rengör porerna och återställer fuktbalansen, sedan är din hy som ny igen.

Rengöring, ånga, portömning vid behov, fuktmassage, revitaliserande dubbelmask i 20 min, avslutande hudvårdsprodukter.

Mikroskopiska partiklar av örterna och specifika mineralsalter penetrerar ner i porerna och är aktiva i ca 2 dagar efter örtpeelingen tagits bort.

Obs! Minst 3 rätt täta Greenpeelbehandlingar rekommenderas. (1g./mån.) Antal behandlingar beror på hudtillstånd och förväntningar.

Efter greenpeel

OBS! Huden kommer att vara röd och känslig direkt efter örtbehandlingen. Du får inte tvätta ansiktet eller få vatten på huden som blivit behandlad med greenpeel örtpeeling till efterbehandlingen som görs 5 dagar efter örtbehandlingen.

Du föreskrivs att använda ett speciellt urval av Dr Schrammeks produkter efter denna behandling. Produkterna som rekommenderas kan INTE ersättas av annan kosmetika. Deras sammansättning är gjord för att samverka med behandlingen och för att få maximal effekt.

Greenpeel mini-peel ansiktsbehandling, 55 min, 900:-

Ansiktsbehandling för dig som vill ha en lättare örtpeeling utan fjällning, med kraftig uppfräschning av huden och en fin läkande /anti-age effekt.. (Få bättre effekt av behandlingen genom användning av rekommenderade eftervårdsprodukter och följ upp med Super Beauty behandling en vecka senare för att uppnå en mer regenererande effekt och fastare hud.)

Rengöring, ånga, portömning 10 min, kort örtpeeling, aktivt koncentrat, härlig massage med stimulerande hudelexir, lyxig dubbelmask och avslutande kräm.

Dr Schrammek Super Beauty ansiktsbehandling, 55 min, 900:-

Denna ansiktsbehandling med intesivt aktiva ingredienser ger bättre fukt och spänst åt vävnaden och förbättrar ämnesomsättningen och syresättningen i huden.Den passar speciellt bra för tex: förslappad hud, hud med nedsatt fuktbalans, tidiga ålderstecken, dålig cirkulation, känslig och irriterad hud och oren hud där inflammationerna håller på att gå tillbaka.

Rengöring, enzym/korn peeling, fuktmassage, dubbelmask, avslutande hudvårdsprodukter

* Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.