Tesmed Cellulitroller

Tesmed Cellulitroller

Patenterad massageroller för daglig användning som stimulerat cirkulationen i områden med celluliter och ojämn hud. – ett steg mot lyft, åtstramning, utslätning av huden. Perfekt att kombinera med Cryo T-Shock behandlingar och LPG.

• Ergonomisk uppfinning som består av ett par konvergerande rullar som lyfter upp och klämmer åt området med en “nypande och knådande” effekt, samtidigt som ett par divergerande rullar arbetar för att släta ut huden.

• De konvergerande rullarna arbetar för att avlägsna överflödig vätska och har en tonande effekt, medan de divergerande rullarna slätar ut huden vilket har en utjämnande effekt.

• Det räcker med några minuter om dagen: den karakteristiska formen av Tesmed Cellulitroller gör att du kan täcka stora delar av området du vill behandla i ett grepp, till exempel genom att omsluta låret eller utföra en behandling av båda skinkorna.

• Användningen av Tesmed Cellulitroller kan bidra till att få en mjukare och mer elastisk hud, det behandlade området kan verka mer uppstramad, slankare och slätare och kan bidra till en signifikant minskning av synliga ojämnheter.

Vad händer i kroppen?

Genom användandet av cellulitmassagerollern ökar cirkulationen. Regelbundet användande ger dig bättre flöde i problemområden och jämnare hudstruktur. Ju bättre cirkulation kroppen har desto bättre kan stagnerad vätska lämna kroppen via lymfsystemet. Extra bra kombination får du genom att använda cellulitmassagerollern dagligen hemma vid behandlingar som: LPG behandlingar, Kryo T Shock behandlingar som Fettfrysning, Hudtoning, Huduppstramning, Cellulitbehanding osv för extra boost av cirkulationen. Kombinera gärna med Massage gun, manuell massage och cirkulationsökande hudvårdsprodukter, oljor och krämer.

Hur fungerar Tesmed Cellulitroller?

Tack vare sin form och möjligheten att reglera öppningen, kan cellulit massagerollern omsluta båda skinkorna tex samtidigt, eller behandla hela benet i ett svep.

Du kan behandla både insidan och utsidan av låret samtidigt med ett ergonomiskt grepp i svepande rörelser, lägg tryck vid uppåtgående rörelser och lätta på trycket nedåt.

Utformningen av Tesmed Cellulitroller innebär effektiv tredubblad verkan:
rullarna lyfter upp huden, som stramas åt för att slutligen slätas ut, vilket hjälper stimulering av blodcirkulationen som medverkar till att avlägsna överflödig vätska.

Hur ofta ska man använda massagerollern?

Använd gärna massagerollern 3 minuter om dagen för att behandla ojämn hudstruktur och celluliter samt öka cirkulationen. Om du har lätt för att få blåmärken eller har skör hud ska du vara försiktig med att trycka för hårt.

Pris

Tesmed Cellulitroller 1495:-

* Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.