DMK Cosmetics

DMK Cosmetics

Med DMK Cosmetics har du allt till hands för att skapa grunden till en perfekt hy som håller hela dagen, oavsett hudtillstånd. DMKC är baserad på mineralet kisel, som ger en unik hållfasthet. Makeupen löses inte upp av varken fukt, talg eller värme. Passar för lättare fest- och vardagsmakeup, såväl som för film, TV och teater. Tåls väl av den mest känsliga huden. Upp till 53 % högkvalitativt färgpigment gör att makeupen även täcker pigmentfläckar, eldsmärken, vitiligo, tatueringar, acne, rosacea och blånader efter kirurgi.

Produkterna känns lätta och sköna på huden eftersom de inte innehåller oljor. Som konserveringsmedel används en ny örtsammansättning, Biosence, som effektivt hindrar tillväxt av mikroorganismer. Foundationen har även hudvårdande egenskaper med hjälp av antioxidanter som vitamin C och E. Men framför allt är det en oöverträffat bra makeup.

Hudvårdsspecialisten Danné Montague-King har tillsammans med några av Hollywoods främsta makeupartister, Tommy Parsons och Brad Look, skapat en foundation med enastående täckningsförmåga, finish och hållfasthet. Framgången grundar sig på åratals erfarenhet, hängivenhet och ett nytänkande inom ingrediensteknologi som marknaden inte sett förr. Helt ren för din hud. Täpper inte till och är därför perfekt och säker även för problemhud.

DMK Cosmetics passar alla etniska grupper. Färgerna finns i 5 serier framtagna för olika undertoner: 1) Naturelle: beige/neutral, 2) Olive: grön, 3) International: rosa/röd, 4) Shinto: gul/oliv, 5) Ebony: brun. För proffsen finns allt samlat på 7 paletter med refillsystem, med 25 foundations och 10 korrigeringsfärger respektive Hi/LoLites. Korrigeringsfärgerna följer färgläran om hur olika färger neutraliserar varandra.

Baserad på kisel

DMKC Foundation är baserad på kisel, ett naturligt utvunnet växtmineral, inte vatten, fett eller olja som många andra märken. Det ger en unik hållbarhet och den löses inte upp av varken svett eller sebum. Kislen gör också att makeupen kan appliceras jämnt och smidigt. Foundationen tål upp till 85 graders värme och fungerar därför perfekt under till exempel varma lampor eller i stark sol.

Crème Glacée

En ny sorts primer, Crème Glacé, gär att Foundation sitter säkert hela dagen, även i värme och fukt. Makeupfinishen blir jämn, ligger tunt och ser naturlig ut – i synnerhet på hud med en ren, klar hudstruktur och en väl fungerande syraskyddsmantel. Finare linjer och rynkor jämnas ut med hjälp av ljusreflekterande zinkoxidpigment, även det framställt med Soft VisionTM.

”The canvas must be prepared before the paint goes on!”

DMKC foundation tatoo cover

53% Pigment

Upp till 53% högkvalitativt färgpigment ger perfekt täckning av alla sorters hudfärgförändringar. Den höga pigmenthalten gör att en mindre mängd makeup behövs – perfekt för HD-film. Foundationen kan användas till allt från vardags – och festmakeup till att täcka tatueringar, ärr, eldsmärken och vitiligo.

Biosence™

DMK Cosmetics använder endast det helt botaniska konserveringsmedlet Biosence™. Biosence™ är rent, säkert och det varken irriterar eller skapar hud- eller ögonkänslighet.

Penslar, puder och verktyg

dmk_foundation_olive_bilddmkc_dmkc_bild

Borstarna är framställda av förstklassiga tvättbjörnshår. De är otroligt mjuka eftersom de inte är formklippta utan närmast stöpta i former. Det innebär att hårens naturliga toppar används. Syntetpenslarna är framställda av Toray som är ett högkvalitativt syntetisk fiber, liknande riktigt hår. Det ger penslar med absolut spets, är mjukt men samtidigt mycket slitstarkt.

Det finns även 3 sorters puder, paletter och spatlar i rostfritt stål, behändiga bomullsapplikatorer, effektiv och flamsäker penselrengöring och latexfria svampar med tillhörande rengöring. DMKC-serien kommer att utökas.

Soft Vision™

Titandioxid används i många foundations för att göra dem ogenomskinliga samt reflektera ljus. Titandioxidkristallerna används normalt i platt form. När de lägger sig i linjer och rynkor förstoras dessa. Men i DMK’s foundation är de skurna som små ovaler med hjälp av Soft Vision™-teknik, vilket innebär att de reflekterar ljuset i alla riktningar. Detta ger intrycket av förminskade rynkor och gör att huden inte får ett grådaskigt intryck, även om man inte matchar färgen på huden exakt.

Kombinera DMK Cosmetics

DMK Cosmetics fungerar mycket väl ihop med Dannés övriga professionella hudvårdsprodukter. För personer med hudobalanser som torrhet eller känslighet är det naturligt att först korrigera detta med Danné hudvård. Det ger en förbättring i grunden, något makeup inte kan. DMK Cosmetics stör inte läkningsprocesserna efter kraftigare behandlingar eller kirurgi. DMK Alpha är en annan lättanvänd, effektiv och prisvärd serie, perfekt för dig som vill ha ett behändigt komplement för hudvård.

Välkommen att prata sensationell makeup och resultatorienterad behandling med oss på Expilo. Vi hjälper dig att nå ett bättre resultat!

Priser

DMKC Primer Crème Glacé 30ml 450:-
Foundation 9,5g 450:-
Korrektor 5g 300:-
Puder 7g 275:-
Paket applikationssvamper 150:-
Foundation palett refill 2g 110:-
Korrektor palett refill 2g 110:-
Tom palettbox 100:-
Borste Crème Glacé 375:-
Borste medium foundation 165:-
Brush Cleaner 120ml 140:-

* Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.