CryoFacial – Ansiktstoning

CryoFacial – Ansiktstoning

Ansiktsbehandlingar för kollagenstimulering och lyft

När du vill ha ännu mer resultat av din hudvård och ansiktsbehandlingar kan du hos oss på Expilo i Göteborg välja till någon av Cryo T-Shocks CryoFacial behandlingar. CryoFacial kan med fördel också göras som en separat behandling för vävnadsstimmulering och ökad kollagen och elastin produktion.

Värme kombinerat med kyla ger en omedelbar lyster och ett naturligt lyft.

Värme ökar kollagenproduktionen som ger din hud spänst. Kyla gör att huden stramas upp och blir slätare. Sebumet i huden stelnar och blir som ett hårt vax vilket skyddar hudens mikrober när huden kommer i kontakt med en temperatur på under 9 grader. Detta gör att du bygger upp skyddet och motståndskraften i huden. Du bygger även upp kärlväggarna eftersom de vidgas av värmen och dras ihop av kylan. Så oavsett om du gör en behandling eller en kur så har du ökat cellförnyelsen och aktiverat huden, vilket resulterar i lyft och en slätare hy.

Fördelar

  • Utslätande effekt på rynkor och fina linjer
  • Minskar dubbelhaka
  • Ökar kollagen och elastinproduktionen och gör huden fastare
  • Svullnader runt ögonen minskas avsevärt eller elimineras helt
  • Cirkulationsökning
  • Kan stimulera hårväxten vid viss typ av håravfall på huvudet

CryoAnti-age – Motverka Åldrad Hud

Huden behandlas med kontrastterapi: Värme som ökar kollagenproduktionen, cellförnyelsen och cirkulationen, och kyla som har en uppstramande, utslätande och stärkande effekt.

Behandling: 45min 1195:-, lätt ansiktsrengöring, CryoAntiagebehandling och avslutande hudvårdsprodukter.

CryoCuperose – Hud med Rodnad / Kärl

Ett program där vi bara jobbar med kryoterapi, kyla med omedelbar uppstramande och stärkande effekt. Här bygger vi upp kärlväggarna och stärker kärlen så att vi minskar ytliga kärl och förebygger nya. Kärlen genomgår en vasokonstriktion där de drar ihop sig. Denna behandling är även bra på Rosacea där kylan dämpar rodnad och bygger upp motståndskraften i huden. Detta program används även vid svullnader under ögonen för att dränera och verka avsvällande.

Behandling: 30min 995:-, lätt ansiktsrengöring, CryoCuperosebehandling och avslutande hudvårdsprodukter.

CryoWrinkles – Antirynkbehandling för ökad Cellaktivitet

Cryoterapi motverkar rynkor och slätar ut huden på grund av att huden reagerar på kylan genom att öka aktiviteten i huden. Alla hudens funktioner som gått ner på sparlåga på grund av stigande ålder aktiveras. Cellförnyelsen, kollagenproduktionen och mikrocirkulationen ökar vilket i sin tur slätar ut och stärker huden. Oavsett om du gör en behandling eller en kur så stärks huden på lång sikt och ger en uppbyggande effekt.

Behandling: 45min 1195:-, lätt ansiktsrengöring, CryoWrinklesbehandling och avslutande hudvårdsprodukter.

CryoFace-lift – Uppstramning och Lyft

Ett omedelbart lyft åt huden. Ett lite kortare program som lämpar sig till käklinje, ögonlock och kinder. Här riktar vi oss främst in på Cryoterapi.

Behandling: 45min 1195:-, lätt ansiktsrengöring, CryoFaceliftbehandling och avslutande hudvårdsprodukter.

CryoDoublechin – Uppstramning och Formning Dubbelhaka

Minskar fettvävnad och lös hud som orsakar dubbelhaka. Uppstramande behandling inriktad mest på kyla. Huden kan först får en lätt svullnad. Den riktiga effekten ser du först efter 3 dagar.

Behandling: 45min 1195:-, lätt ansiktsrengöring, CryoDoublechinbehandling och avslutande hudvårdsprodukter.

CryoBrightness – Lyster och Glow

Kontrastterapi ger lyster och ökar cirkulationen. Syresätter cellerna och bygger upp hudens elasticitet och spänst.

Behandling: 30min 995:-, lätt ansiktsrengöring, CryoBrightnessbehandling och avslutande hudvårdsprodukter.

CryoToning – Uppstramning och Glow

Vid huduppstramning är det fokus på kontrastterapi, växelvis värme och kyla. Cryo T-Shock förbättrar hudens allmänna tillstånd genom att öka syre och näringstillförseln till huden. Cryoterapi aktiverar kollagenproduktionen i de djupare hudlagren, vilket stramar upp huden och motverkar rynkor. Under behandling med cryoterapi genomgår blodkärlen och kapillärerna både vidgning och sammandragningar. Detta renar huden på lagrade toxiner och bidrar till en renare hud och mer lyster.

Behandling: 45min 1195:-, lätt ansiktsrengöring, CryoToningbehandling och avslutande hudvårdsprodukter.

CryoTissueStimulation – Vävnadsstimulering – vid Håravfall

Denna behandling riktar mest in sig på håravfall. Temperaturväxlingarna stimulerar hårväxten och ökar microcirkulation. Behandling sker i kur i kombination med piggborste och hårstimulerande olja hemma.

Anti-Aiging & Skin Rejuvenation

Cryo T-Shock förbättrar hudens allmänna tillstånd genom att öka syre och näringstillförseln till huden. Cryoterapi aktiverar kollagenproduktionen i de djupare hudlagren, vilket stramar upp huden och motverkar rynkor. Under behandling med cryoterapi genomgår blodkärlen och kapillärerna en period av vasokonstriktion (förträngning av blodkärl) följt av vasodilatation (utvidgning av blodkärl). Detta renar huden på lagrade toxiner och bidrar till en renare hud och bättre lyster.

Kollagen byggs upp över tid, hudförbättringsbehandlingar kräver oftast upprepade behandlingar i kur, resultatet smyger sig på allt eftersom behandlingarna fortskrider, (även om kan uppleva direkta resultat). Vi utför kombinationsbehandlingar och möter problemen med olika behandlingsmetoder och behandlingsupplägg utifrån varje behov.

Priser Cryo-Ansiktsbehandlingar

Vid köp av Cryo-Ansiktsbehandlingar bjuder vi på lätt ansiktsrengöring och avslutande hudvårdsprodukter.

Enstaka behandlingar
45min 1195:-
30min (CryoBrightness/CryoCuperose) 995:-
Kur behandling
5-kur, (45 min behandling)  5000:-
5-kur, CryoCuperose/CryoBrightness (30 min behandling)  4200:-
CryoFacial som tillägg i annan ansiktsbehandling 700:-
vid tillägg i annan amsiktsbehandling används ca 20 minuter
Konsultation Klicka här