LPG Endermologie mot celluliter på kropp

LPG Endermologie mot celluliter på kropp

Vi välkomnar vår senaste LPG Maskin: LPG Alliance! Nu byter vi ut vår tidigare LPG maskin cellu M6KM2i,  till den allra senaste teknologin inom LPG som erbjuder tre gånger effektivare behandling i en unik teknologi för att forma och skapa välbefinnande för hela kroppen. LPG Göteborg.

LPG Endermologie är en väldokumenterad metod för att reducera celluliter, skulptera kroppen samt ge en slätare och spänstigare hud. Fler än 100 miljoner Endermologie -behandlingar har utförts världen över. Endermologie är en form av mekanisk bindvävsmassage som används i estetiska, terapeutiska och medicinska behandlingar och också ofta i sportsammanhang.

LPG Endermologie kroppsbehandlingar – historik

Tekniken är utvecklad och patenterad av LPG Systems i Frankrike. Metoden uppfanns av Louis Paul Guitay (LPG) som i slutet av 1970-talet råkade ut för en bilolycka. Olyckan medförde svåra brännskador. Skadorna masserades dagligen i 3-4 timmar av terapeuter för att mjuka upp huden och återställa muskelfunktionen. Massagen gav goda resultat men tog alldeles för lång tid, så Louis Paul Guitay uppfann en maskin som ersatte den manuella massagen. Detta medicinska genombrott var möjligt tack vare en unik patenterad teknik med motoriserade rullar och vakuumsug som masserar huden och vävnaden.

LPG har 20 års erfarenhet inom området och har 95 publicerad studier som sträcker sig från 1991. Endermologie är världens första cellulitbehandling som har blivit godkänd av FDA i USA.

Vad är LPG Endermologie?

LPG Endermologie är en unik och patenterad teknologi som bygger på samma principer som bindvävsmassage, men är mycket skönare och behagligare. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med motoriserade rullar och vakuumsug masserar och formar kroppen.

Vad händer i kroppen?

LPG Endermologie metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Lymfcirkulationen förbättras också vilket medför att slaggprodukter, gifter och överflödig vätska drivs ut ur kroppen.

 • ökad blodcirkulation
 • ökad fettförbränning
 • ökat lymfdränage
 • ökad cellmetabolism
 • dränering av vätska, slagg och gifter
 • ökad kollagen stimulering
 • balanserar och återställer kroppens normala funktioner.

Vad är LPG Endermologie?

I Göteborg erbjuder vi flera LPG-behandlingar med olika syften:

 • forma kroppens konturer
 • reducera celluliter
 • ödem
 • ärr
 • fibromylagi
 • fibroser
 • brännskador
 • före/efter kirurgiska ingrepp
 • stelhet
 • idrottskador
 • lindra muskel- och led värk
 • påskynda återhämtning efter träning

Behandlingen skulpterar din kropp och ger dig förbättrad hudstruktur. Den stramar upp huden och reducerar celluliter och används också som komplement före och efter fettsugning för att förbättra (påskynda) läkeprocessen och jämna till ojämnheter. Används också i samband med Kryoterapi, fettfrysning för att öka kroppens förmåga att avlägsna de fettceller som ska rensas ut genom blod och lymfsystemet. Endermologie är en välgörande djupmassage för onda, stela nackar, axlar och rygg, samt effektiv mot andra fysiologiska problem orsakade av cirkulationsrubbningar såsom muskelvärk, ledvärk, stelhet, mm.

Vad är celluliter?

Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar celluliter. Celluliter är vanligast hos kvinnor och är delvist genetiskt, delvist hormonellt betingade. LPG endermologie är en mycket effektiv behandling mot detta vanliga problem. Träning eller krämer hjälper inte mot celluliter men LPG endermologie kroppsbehandling kan ge en bättre effekt i kombination med endermologie-kur.

Kontraindikationer vid LPG endermologiebehandling

Innan behandlingen påbörjas görs en konsultation där man går igenom behandlingen och dess kontraindikationer och man lägger upp ett individuellt behandlingsprogram. Kontraindikationer för LPG endermologie behandling är bl.a cancer under behandling, graviditet, pågående infektion etc.

Lipomassage LPG Göteborg

LPG Endermologie behandlingsresultat

Resultaten är individuella och kan variera från person till person. Alla har ju olika utgångslägen. En grundkur med endermologie-behandling innefattar 14-20 behandlingstillfällen och utförs 2-3 ggr/vecka. Varje behandling tar ca 35 minuter och resultat kan ses efter 5-8 gånger, men redan efter några behandlingar känns huden stramare och mjukare.

Om LPG behandlingen utföres för hjälp att bli av med fettdepåer och celluliter (som är fett) krävs egen insats i form av fettförbrännande träning i samband med LPG behandlingarna. Detta krävs för att fett inte kan försvinna bort från kroppen annat än med kroppens egna förbränning (eller genom fettsugning). Perfekt kombination till LPG för att komma åt områden med celluliter är CryoCellulite behandlingar som du också kan få hos oss på Expilo i Göteborg. För extra lyft på stuss/ rumpa kombinera gärna med Cryo Buttlift.

LPG förbereder kroppen till att ta energi vid förbrännande aktivitet från de fettdepåer som har bearbetats med LPG eftersom fettet där har mjukats upp och cirkulationen kring den vävnaden har aktiverats avsevärt. Easyvibe vibrationsträning är ett mycket bra träningskomplement till LPG, och Expilo i Göteborg rekommenderar att man kör ett pass direkt i samband med sin LPG behandling.

Behandlingsresultatet bör underhållas ca 1 gång/ månad. Kontinuitet och egen insats i form av bra kost och motion är viktigt för att bibehålla och för att få bra resultat. Beroende på vilka resultat man vill uppnå, och vilka grund förutsättningarna är kan upprepade kurer krävas. Läs vidare för att lära dig mer om LPG behandling i Göteborg.

Hur går LPG-behandlingen till?

Vi börjar med att boka en konsultation, då går vi igenom dina önskemål och tittar på din kropp och bedömmer vävnaden och lägger upp en plan för behandling.

Inför behandlingen är det bra att mäta de områden som du vill att vi jobbar på och du kan få ultraljudskroppsanalys som mäter din kropps vikt och anger hur många procent som är fett, muskler, vatten, skelett.

Vi utför både estetiska (kroppsskulptering, celluliter, ansiktsuppstramning, mm) och terapeutiska (ärr, fibroser mm) LPG behandlingar.

Du bär en kroppsstrumpa under själva LPG-behandlingen, den köper du inför första behandlingen hos oss och har med dig till dina LPG behandlingar. (Den går att tvätta i maskin vid behov)

LPG behandlingen tar ca 35 minuter. Det är en mycket skön och avkopplande behandling som stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur.

Resultat kan ses efter ca 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2 ggr/v. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1 gång/mån.

LPG minskar celluliter i Göteborg

Hela kroppen masseras med djupa lugna rörelser, och man kan koncentrera tiden mer på problemområden. Ibland behöver man lägga till extra tid för problemområden.

Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. Behandlingen passar både män och kvinnor.

För extra effekt kan LPG behandlingarna kombineras med hemvårdsprodukter och kroppsbehandlingar med Danné´s kroppsenzymmask och bodysculpting och vibrationsträning med Easyvibe direkt efter LPG behandlingen.

Priser för behandling med LPG Alliance i Göteborg

Kroppsstrumpa, 1 st 350:-
Enstaka behandling, ca 40 min 990:-
Kur/ klippkort, 5 ggr,  ca 40 min/behandling 4700:-
Kur/ klippkort, 10 ggr,  ca 40 min/behandling 8900:-
Kur/ klippkort, 20 ggr,  ca 40 min/behandling 16800:-
Tilläggstid för extra bearbetning av problemområde 300:- / 10 min
Konsultation LPG 250:- / 10 min
LPG Ansiktet Klicka här

Behandlingstid med LPG Alliance är ca 40 min, tilläggstid kan läggas till vid behov.

* Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.