Hudvård / skincare

Hudvård / skincare i Göteborg

Det är ett måste att ta hand om sin hud och hälsa. Du kommer, trots allt, att dras med din kropp under hela ditt liv. Det finns flera sätt att ta hand om hälsan på, men märkligt nog är det få som verkligen sköter om sin hudvård på bästa sätt. Att borsta tänderna varje dag är en självklarhet, men få personer tar hand om huden på samma sätt. Låt oss hjälpa dig med hudvård i Göteborg. Vi har flera typer av behandlingar och de är alla utvecklade för att ge dig det resultat som du vill ha på ett skonsamt och långsiktigt sätt.

Hudvård / Skincare – Huden tål mycket, men måste tas väl hand om. Vi finns i Göteborg, redo för hudvårds-service!

Din hud utsätts varje dag för vind, sol, avgaser, kemikalier, värme och kyla. Den utför oftast sitt jobb, att skydda kroppen och reglera din kroppstemperatur, på ett föredömligt sätt. Dock tar det inte långt tid innan huden blir lite sliten, speciellt med ökad ålder. Genom att boka hudvård hos oss ser du inte bara till att reparera eventuellt slitage, vi ser även till att din hud får en fin lyster. En hudvårdsbehandling i Göteborg är ett bra sätt att unna både sin kropp och sin självkänsla – en positiv “boost”.

Boka hudvård redan idag – Vi hjälper din hud och din hälsa

Vi utför även hudvård i Göteborg för personer med hudbekymmer av olika slag, från rosacea och acne till solskador, åldrad hud samt pigmentskador av olika typ. Alla våra behandlingar börjar med en analys av din hud. På så sätt kan vi se till att du får precis det du behöver. Vi arbetar både långsiktigt och översiktligt, då vi vet att kroppens hud är en av flera viktiga delar som påverkar din hälsa. Vi har ett helhetstänk som hjälper dig reda ut eventuella obalanser i kroppen. Genom våra olika metoder, behandlingar och verktyg kan vi tillsammans nå det resultat som du vill se för din hud. Boka tid för hudvård i Göteborg redan idag eller varför inte komma in till oss för konsultation? Du är alltid varmt välkommen in till våra lokaler!

Vi har ett helhetstänk, där man inte får glömma att hudens utseende hänger ihop med hur kroppen mår och vad som händer med den. Speciella kosttillskott reglerar ofta obalanser och stödjer kroppens vitala funktioner.

Oftast finns inte lösning med enbart en behandling eller en metod inom hudvård. En serie ansiktsbehandlingar och olika kombinationer brukar krävas för att nå till slutmål. Man kan nå samma mål genom olika medel och vi har diverse olika verktyg att arbeta med eller komplettera med. Men riktig hudvård tar tid, så ha tålamod, för resultatet finns i sikte!

Kom och besök oss på vår mottagning här i Göteborg! Boka gärna tid för hudvårdskonsultation, (200:-) om du vill veta mer om din hud och vad man kan göra med den.