CryoToning- Huduppstramning

CryoToning- Huduppstramning

CryoToning är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Hos oss på Expilo i Göteborg använder vi CryoToning för att strama upp huden till exempel efter viktminskning eller graviditet. Toning är ett speciellt utformat program för att strama upp och släta ut huden utan att minska fettet. Utöver kyla arbetar man växelvis med värme. Vävnaden stimuleras till att öka kollagen och elastin produktionen.

Vid CryoToning för huduppstramning upplevs temperaturerna behagliga och inte alls smärtsamma. Hud och fettvävnad utsätts med Cryo T-Shock för en trippel termisk chock (värme-kyla-värme) vilket optimerar resultaten.

Cryo T -Shock behandlingen CyoToning ger hudföryngrande behandling där den naturliga kollagenproduktionen ökar och huden stramas upp.

Fördelar

  • Uppstramande på lös hud såsom underarmar med gäddhäng, mage, rumpa eller hals.
  • Cryoterapi varvat med Thermoterapi stimulerar huden och vävnaden, vilket påskyndar cellaktivitet och har visat sig vara mycket effektiv vid huduppstramning och kroppsskulptering.
  • Utslätande effekt genom ökning av kollagen och elastin

Behandlingsupplägg CryoToning

Behandlingen utförs en gång i veckan, ett behandlingsupplägg brukar ligga på mellan 4-8 behandlingar per område. Antal behandlingar varierar utifrån utgångsläge och önskat resultat. CryoToning går utmärkt att kombinera med CryoFatremoval (Cryoslimming) varannan vecka. LPG och Vibrationsträning är fördelaktigt för god bindvävshälsa och utrensning av slaggproduker. För kompletterande hemmvård rekommenderar vi MassageGun, och att dricka mycket vatten. Träning och en hälsosam kost är alltid en grundförutsättning för bästa möjliga resultat, det ger oss bra näringsämnen för återuppbyggnad samt god cirkulation. För extra boost av näringsämnen är tex Pycnogenol ett mycket bra kosttillskott som främjar cirkulationen – BioQinon Q10 är också bra om man vill få bästa möjliga energiomsättning och skydda cellerna från oxidativ stress och vill du bli av med sötsuget och hålla igång fettförbränningen är BioCrom och Bio T perfekta val som du kan köpa hos oss. Helhetstänk! Det gillar vi!

Priser Cryo-bodyformingsbehandlingar

Vid köp av Cryo-Bodyformingkur bjuder vi på 10-15 min. Eazyvibe-vibrationsträning efter din behandling för att hjälpa ditt lymfflöde och öka din muskelstyrka, värde 5 ggr: 500kr, 10 ggr: 1000 kr.  Vi erbjuder också kost och tränings -program i samband med din behandling.

Enstaka behandlingar
“A5” – område, 1 st 1495:-
“A5” – område, 2 st (vid samma tillfälle) 2990:-
Kur behandling
5-kur: “2 st A5” – områden vid 5 tillfällen 13200:-
10-kur: “2 st A5” – områden vid 10 tillfällen 24600:-
Konsultation Klicka här