Kosttillskott Pharma Nord

Kosttillskott från Pharma Nord

Om Pharma Nord

Pharma Nord är en av Europas största tillverkare av produkter med essentiella näringsämnen. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför vetenskapligt välgrundade kosttillskott och läkemedel baserade på optimal biotillgänglighet, säkerhet och dokumentation.

Pharma Nord tillverkar kosttillskott, växtbaserade läkemedel och läkemedel i Danmark och är underställt restriktiva danska lagar. Eftersom den danska lagstiftningen är högt respekterad på utländska marknader har Pharma Nord valt att möta den ökade efterfrågan på produkterna genom att utöka de danska produktionsanläggningarna istället för att flytta en del av sin produktion till andra länder.

Bio-C-Vitamin

Bio-C-Vitamin

”Bra för kollagen, Immun- och nerv systemet”

Syraneutral, skonsam för magen innehåller 750 mg C-vitamin i form av icke-sur kalcium-askorbat. Vitamin C har flera viktiga funktioner i kroppen och bidrar bland annat till att bibehålla ett normalt immunsystem, skyddar celler från oxidativ stress, bidrar till en normal energigivande ämne-somsättning samt normal psykologisk funktion.

120 st 195:-

Bio-B-Komplex

Bio-B-Komplex

”Stark dos av alla 8 B-vitaminerna, för hjärt, nerv, immun, ämnesomsättnings systemen”

Är viktiga för energi, nerver och psyke. Alla B-vitaminerna har en effekt på kroppens energi- produktion. Medverkar vid omvandling av kolhydrater från vår mat till glukos. Intag av ett brett B-komplex är bättre än enskilda B-vitaminer eftersom de olika B-vitaminerna jobbar ihop med varandra i kroppen.

60 st 115:-

Bio-Chrom

Bio-Chrom, 100 µg

”Bibehåll normala blodsockernivåer”

Organiskt bundet krom -har en utmärkt biotillgänglighet och är upp till 10 gånger mer absorberbart än andra godkända kromkällor. Krom är en viktig mineral som bidrar till normal metabolism av makro-näringsämnen, det vill säga kolhydrater, fett och proteiner. Krom bidrar dessutom till att bibehålla normala blodsocker-nivåer.

60 st 185:-

Bio-Magnesium

Bio-Magnesium

”Muskelfunktion och energiomsättning”

Ett komplex av tre olika magnesiumsalter. Magnesium stödjer fler än 300 olika enzymatiska processer i kroppen och har därför flera viktiga funktioner: normal muskelfunktion, energi-omsättning, psykologiska funktioner och elektrolytbalans samt bibehållande av normal benstomme och tänder. Tabletterna kan sväljas hela eller lösas upp i ett glas vatten.

60 st 115:-

Bio-NADH

Bio-NADH

”Niacin bidrar till normal energigivande ämnesomsättning och minskar trötthet och utmattning”

I en formula med långsam frisättning, NADH är den reducerade formen av NAD – ett ämne (coenzym) som finns i alla levande celler i människo- kroppen – bidrar till biokemiska processer i kroppen bla att omvandla kalorier från maten till energi – ATP – vår kropps energivaluta.

60 st 345:-

Bio-Pycnogenol

Bio-Pycnogenol

”För blodcirkulationen, svullna ben och superantioxidant”

Innehåller 40 mg av ett patenterat extrakt från barken på den franska strandtallen (Pinus pinaster, och har en unik blandning av vattenlösliga naturligt förekommande bioflavonoider och fruktsyror, bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress och till att bibehålla en normal blodcirkulation.

90 st 445:-

Bio-Qinon Active Q10 Gold 100mg

Bio-Qinon Active Q10 Gold 100 mg

”Energiomsättning på cellnivå”

Mjuka kapslar med 100 mg Q10 i form av aktivt ubiqinon löst i vegetabilisk olja. Har dokumen-terats i över 150 publicerade studier. Innehåller också riboflavin (vitamin B2) som bidrar till att minska trötthet och utmattning, bidrar till normal energiomsättning. Världens mest sålda Q10 -produkter.

30 st 275:-
60 st 509:-
150 st 949:-

Bio-Rödris Naturell

Bio-Rödris Naturell

”Standardiserat till 2,5 mg monakolin K per tablett”

En speciell typ av jäst, Monascus purpureus, odlas på riset som ger den röda färgen och fermenteringen. 1 tablett dagligen för personer över 18 år.
Rekommenderas inte till gravida eller ammande, personer över 70 år eller dem som tar andra produkter som innehåller fermenterat rödris eller kolesterol sänkande läkemedel, då effekten i studier visat sig vara liknande.

120 st 145:-

Bio-Selen + Zink

Bio-Selen+Zink

”Normal sköldkörtelfunktion och normal funktion av immunsystemet”

Ett kombinerat vitamin- och mineralpreparat. Selen bidrar till normal sköldkörtelfunktion och normal funktion av immunsystemet. Bio-Selen+Zink innehåller även vitamin C, vitamin E och zink som bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress.

90 st 229:-

Bio-Silica-MSM

Bio-Silica-MSM

”För hud, hår och naglar”

Åkerfräken är en rik källa till organiskt bundet kisel som kroppen lätt kan absorbera. MSM är ett naturligt före-kommande organiskt ämne som finns i växter men också i våra kroppar där det ingår i olika aminosyror. Kisel är ett mineralämne som finns i alla kroppens celler men framförallt i våra ben, tänder, bindväv, hud, hår och naglar.

120 st 209:-

Bio-TBio T

”CLA och grönt te för ökad fettförbränning”

Naturligt extrakt från grönt te samt tistelolja med konjugerad linolsyra (CLA). Naturligt extrakt från grönt te med epigallokatekin -3-gallat (EGCG) hjälper till att förbättra metabolismen och bidrar till fettoxidationen. Konjugerad linolsyra CLA är en naturligt förekommande fleromättad fettsyra som bland annat finns i tistelolja och i kött.

90 st 209:-

BioActive B12

”Sugtablett som bla bidrar till bildning av röda blodkroppar och nervsystemets normala funktion”

Aktivt Metylkobalamin – B12 i dess aktiva form, 600 mikrogram / tablett, med smak av pepparmynta. Ska ej sväljas hela utan sugas på eftersom B12 tas upp i munnens slemhinnor. 1-2 om dagen. Vattenlösligt vitamin. Bidrar till funktioner i nerv och immunsystem, celldelning, bildning av röda blodkroppar mm.

60 st 185:-

Curcumin

Curcumin

”Gurkmeja bidrar till att bibehålla flexibla leder”

400 mg granulerat extrakt av gurkmeja (Curcuma longa L.), varav 100 mg kurkuminoider i en biotillgänglig form för optimalt upptag. Curcumin Pharma Nord är framställt så att varje kurkuminpartikel omges av ett lipidhölje, vilket ger hög biotillgänglighet och ett aktivt preparat. Gurkmeja bidrar till att bibehålla flexibla leder.

50 st 285:-

D-Pearls 38 mikrogram

D-Pearls

”För tänder, benstomme, muskler och immunsystem”

Små pärlor med 38 / 80 mikrogram (1520 IE / 3200 IE) vitamin D3 i kallpressad olivolja för god biotillgänglighet. Lätta att svälja, kan också tuggas. Hög absorption i kroppen, medverkar vid flera viktiga funktioner, t.ex. för normal celldelning, bibehålla normal benstomme, tänder och muskler, normal absorption och nyttjande av kalcium och fosfor och normalt immunsystem.

38 mikrogram 80 st 125:-
80 mikrogram 80 st 185:-

Influ-Zink

Influ-Zink

”Sugtablett med zink och vitamin C för immunsystemet”

Organiskt bundet och bio-tillgängligt zink samt naturligt C-vitamin från acerola. Sockerfria sugtabletter med apelsinsmak. Säkerställer att de aktiva ingredienserna snabbt levereras till slemhinnorna i munhålan och halsen. C-vitamin och zink bidrar till normal funktion av immunsystemet. Vitamin C bidrar även till att minska trötthet och utmattning.

60 st 105:-

Evelle

Evelle

”Unik formula av näringsämnen för hud, hår och naglar”

Alla ingredienser är noga utvalda utifrån deras effekt på hud, hår och naglar. Innehåller bland annat vitamin C som bidrar till normal funktion av hud, brosk, blodkärl, tandkött, ben och tänder samt zink som bidrar till att bibehålla normal hud, hår, naglar, ben och syn. Innehåller även selen som bidrar till bibehållandet av normalt hår och naglar

60 st 425:-

Zymbion Q10

Zymbion Q10-tandkräm

Höjer nivån av Q10 i tandköttsfickorna och hjälper till att normalisera bakteriell obalans i munnen. Utan laurylsulfat. Kliniskt testad.

75 ml 105:-