CryoButtlift – Rumplyft

CryoButtlift – Rumplyft

Kombination av fettfrysning och toning för kroppsskulptering av rumpan

Hos oss på Expilo i Göteborg har vi ett behandlingsupplägg för lyft och definiering av rumpan, också kallad BBL – Brazilian ButtLift. Man varvar varannan vecka med fettfrysning FatRemoval/CryoSlimming under rumpan. Veckan därpå görs CryoToning på rumpan för utslätning och lyft. En rekommenderad kur är på 10 behandlingar (5 av varje) under 10 veckor. Antal behandlingar är beroende på utgångsläge och förväntade resultat.

Vi rekommenderar även att man satsat på träning för att bygga muskler på Gluteus. Kombinera gärna med LPG för ökad cirkulation.  Vibrationsträning på EazyVibe platta för ökad muskelstyrka och cirkulation är också ett bra komplement.

Vid all form av kryoterapi är det viktigt att kroppen har god cirkulation så att slaggprodukter kan rensas ut från kroppen. Bra kost och motion är också förutsättningar för önskvärda resultat.

Fördelar

  • Reducera fett
  • Uppstramning
  • Reducera celluliter
  • Cirkulationsökning

Priser Cryo-bodyformingsbehandlingar

Vid köp av Cryo-Bodyformingkur bjuder vi på 10-15 min. Eazyvibe-vibrationsträning efter din behandling för att hjälpa ditt lymfflöde och öka din muskelstyrka, värde 5 ggr: 500kr, 10 ggr: 1000 kr.  Vi erbjuder också kost och tränings -program i samband med din behandling.

Enstaka behandlingar
“A5” – område, 1 st 1495:-
“A5” – område, 2 st (vid samma tillfälle) 2990:-
Kur behandling
5-kur: “2 st A5” – områden vid 5 tillfällen 13200:-
10-kur: “2 st A5” – områden vid 10 tillfällen 24600:-
Konsultation Klicka här