Hudvård och ansiktsbehandling med DMK

Hudvård och ansiktsbehandlingar med Danné Montague King hos Expilo

Ansiktsbehandling med Danné Montague-King® är hudvård på naturens egna villkor. Grundfilosofin är att cellerna i huden svarar positivt mot den enda kemi de känner igen och kan tillgodogöra sig, nämligen sin egen. Genom att kopiera denna naturliga kemi, kombinera den med de senaste rönen inom botanisk vetenskap och nyskapande behandlingstekniker har Danné blivit ledande inom återskapande hudterapi – Skin Revision.

Danné Skin Revision hudvård är en process som stegvis återställer hudens naturligt friska tillstånd. Ansiktsbehandlingarna anpassas till individen, till hudens kondition. På så sätt passar Danné alla människor oavsett hudkondition, ålder, kön och etnisk tillhörighet. Varje ansiktsbehandling omfattar fyra nyckelfaser vilka också utgör grunden i denna teknik – avlägsna, återställa, skydda och bevara (remove, rebuild, protect och maintain).

Hudvård Steg 1. Remove

danne_sym1När torra, gamla hudceller samlas i skikt på huden hämmas cellförnyelse och läkningsprocesser. Hudvård med Danné enzymbehandlingar avlägsnar dessa hudceller, stärker immunsystemet och kollagenproduktionen. Enzymer är biologiska katalyzatorer som med en anmärkningsvärd effektivitet sätter igång kemiska reaktioner. Genom en process kallad “omvänd osmos” dras gifter och orenheter ut från huden, mikrocirkulationen stärks och friskt syre når huden inifrån. Hyn vitaliseras, stramas upp och får en friskare färg.

I denna del av ansiktsbehandlingen används även andra professionella produkter som Alkaline – som bara Danné kan erbjuda, AHA och kanelsyror, vitamin A-syra samt mikrodermabrasion.

Hudvård Steg 3. Protect

När de nya cellerna byggs upp och huden återfått sin naturliga mjukhet och spänst gäller det att bevara det tillståndet. Solen är inte enbart vår vän längre. Solstrålning är den faktor som åldrar huden mest. Cellernas tillväxt förändras, huden blir torr med oregelbunden pigmentering, läderaktig struktur och vidgade blodkärl.

Danné använder kraftfulla antioxidanter, essentiella fettsyror och solreflektorskydd som genom sin sammansättning ger huden ett komplett skydd. Varje Danné produkt har en botanisk transdermal uppbyggnad, som gör att de absorberas av huden och optimerar cellernas upptag av de viktiga näringsämnena.

Hudvård Steg 2. Rebuild

Syraskyddsmanteln, hudens naturliga fukt- och skyddsbarriär, är avgörande för att huden ska hållas mjuk och smidig, men funktionen kan vara hämmad eller rentav ha upphört att fungera. Utan en fungerande syraskyddsmantel förlorar huden sin smidighet och blir torr och narig.

I Danné ingår två specifika produkter som återställer och bevarar syraskyddsmanteln. Med hjälp av vattenlösliga, transdermala krämer får huden näring och möjlighet att återuppbygga sig själv. Transdermala krämer tränger in i hudvävnaden och lagras där medan de avger alla nödvändiga vitaminer, mineraler, proteiner och andra aminosyror.

Hudvård Steg 4. Maintain

För att bevara hudens friskhet är det viktigt med fortsatt regelbunden behandling. Dannés produkter för egenvård är enklare versioner av dem som används under ansiktsbehandlingen hos hudterapeuten. Produkterna förskrivs individuellt, baserat på de speciella behov individens hud har.

Genom att regelbundet använda Danné produkter är det fullt möjligt att bevara huden ungdomlig och frisk. Målet är att återställa hudens livsbetingelser och hjälpa huden att bevara sitt friska naturliga utseende livet ut.

Danné formlerna innehåller ett brett spektrum näringsämnen som huden känner igen och kan tillgodogöra sig. Aminosyror, proteiner, enzymer, vitaminer och mineraler arbetar med huden och sätter igång fantastiska regenererande krafter. Produkterna är inte testade på djur.

Se hur en ansiktsbehandling med enzymterapi går till

Läs mer om Dannés ansiktsbehandlingar och produkter.

Läs mer om Dannés koncept och produkter hos DMK Sverige AB.