Om Expilo

Om Expilo

Expilo – sedan 1999 – med 25 års erfarenhet arbetar vi med inriktning mot skönhetsvård. Hos oss kan du hitta det mesta inom skönhetsvård:

Permanenthårborttagning med laser, IPL, Epilering, Alkaline Wash.

Vi har även vaxning för er som inte vill avlägsna permanent. Hudvårdsbehandlingar med medicinsk inriktning men även för skön avslappning och ökat välbefinnande. Skönhetssprutor för mimiska rynkor med muskelavslappnande medel och utfyllnad med Hyaluronsyra.

Kemisk peeling i olika styrkor för diverse hudtillstånd. Mikrodermabration, hudslip för ojämn hud eller uppfräschning. Skinrejuvenation, CryoFacial för kollagennybildning. Kärlbehandlingar med IPL, diatermi och kärlsprutor. Borttagning av oönskade godartade hudflikar – skintags. Pigmentbehandlingar mm.

Bindvävsmassage – endermologie med LPG för kroppsskulptering. Massage för skön avslappning eller för att lösa upp värk i musklerna. CryoMedical för att lindra värk och öka läkningen vid tex idrottsskador.

Kroppsskulpterande kryo och värme terapibehandlingar: fettfrysning, huduppstramning och cellulitbehandlingar. Kryoterapi även för ansiktet och dubbelhaka.

Spraytan/ Brun-utan-sol-dusch för läcker solbränna utan skadligt UV-ljus kompletterar ett behov som många har.

Du kan få dina fransar permanent böjda och färgade, brynen formade och färgade. Få sköna fötter genom någon av våra fotvårdsbehandlingar.

Vi önskar Dig VÄLKOMMEN!

Expilo -etablerad 1999, org. nr: 556579-2099