Fördelar med våra ansiktsbehandlingar och hudvård

Hos oss får du ansiktsbehandling och hudvård i Göteborg som ger:

– Frisk hud på naturens egna villkor. Hudvård med Danné Montague King

– Ny hud med Dr. Schrammeks örtpeeling – Greenpeel

Mer om ansiktsbehandlingar och hudvård

Våra ansiktsbehandlingar är inriktade på resultat. Expilo i Göteborg erbjuder vårdande ansiktsbehandlingar och hudvård för normal hud och paramedicinska ansiktsbehandlingar för hud i obalans, oavsett ålder, kön eller hudkondition. Vi behandlar Acne, rosacea, pigmentskador, solskador, åldrad hud mm. LPG för naturlig ansiktslyft. Vi utför mikrodermabration, hudslip, som lyfter av gamla hudceller och syresätter huden. Detta är en optimal grund i våra paramedicinska ansiktsbehandlingar och hudvård, lämplig för de flesta hudar.

Hudanalys och Konsultation

Hudvård / ansiktsbehandling hos oss börjar med en hudanalys där din huds exakta behov fastställs. Utifrån fastställda behov för din hud följer en professionell hudvårdsbehandling. Vi finns i Göteborg och föreslår vilka behandlingar du kommer att behöva för att uppnå det resultat som önskas och ger dig råd om produkter som är lämpliga för daglig hudvård. Då kan du följa upp ansiktsbehandlingen i hemmet.

Tillsammans kan vi nå till det resultat som du förväntar dig.

– Riktig hudvård tar tid. Det finns inga hemliga formler, vi måste efterfölja kroppens egna kemi, och vänta ut dess processer, då mår huden som bäst.

Vi har ett helhetstänk, där man inte får glömma att hudens utseende hänger ihop med hur kroppen mår och vad som händer med den. Speciella kosttillskott reglerar ofta obalanser och stödjer kroppens vitala funktioner.

Oftast finns inte lösning med enbart en behandling eller en metod inom hudvård. En serie ansiktsbehandlingar och olika kombinationer brukar krävas för att nå till slutmål. Man kan nå samma mål genom olika medel och vi har diverse olika verktyg att arbeta med eller komplettera med. Men riktig hudvård tar tid, så ha tålamod, för resultatet finns i sikte!

Kom och besök oss på vår mottagning här i Göteborg! Boka gärna tid för hudvårdskonsultation, (200:-) om du vill veta mer om din hud och vad man kan göra med den.

dmk-logodr-schrammek-logo

mattioli-engineering-logolpg-logophotonova-logo