Läkarbehandlingar

Läkarbehandlingar och produkter hos Expilo

Välkommna till oss på Expilo, Västra Hamngatan 11, mittemot Domkyrkan där vi hjälper er med konsultation, behandlingar och har ett urval av högklassiga skönhetsprodukter.

Stylage

Stylage är en hudfiller av hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt att öka volym i till exempel kinder, haka och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.

Läs mer om Stylage

Restylane

Restylane är en serie skönhetsprodukter skapade för att släta ut oönskade rynkor, föryngra och återge huden förlorad volym eller ge ansiktet och läppar mer markerade drag. Restylane är baserad på hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen, som i form av gel injiceras i hudens översta lager.

Läs mer om Restylane

Botox
Botox-logo

Vissa rynkor orsakas av muskelsammandragningar varje gång du ler, skrattar eller rynkar pannan. Ju mer du skrattar och rynkar, desto djupare blir dessa linjer och veck. En del rynkar pannan när de är stressade, koncentrerar sig, eller är trötta. Det kan av andra tolkas helt felaktigt som att man är arg eller ilsken. Muskelavslappnande injektion mot rynkor får muskulaturen som ger upphov till rynkorna att slappna av.

Läs mer om Botox

Kärlbristningar och åderbråck på ben

Kärlbristningar eller åderbråck (varicer) är förtjockade kärl som har blivit grövre pga svagheten i kärlväggarna och blir då slingringa och grövre. S.k. ”Spindelkärl” är mer små och ytliga, röda och violettfärgade och stretchar ut under huden.

Med ljus- och/eller sprutbehandling tar vi bort kärl bristningar och åderbråck på benen. Ljuset går direkt ner till blodkärlen och löder ihop, sedan försvinner kärlen. Sprutbehandlingen gör så att kärlen drar ihop sig. Vissa kärl lämpar sig bäst för ljusbehandling och för andra kärl får man bäst resultat med injektionsbehandling. Ibland kan man för snabbaste och effektivaste resultat kombinera behandlingsmetoderna.

Läs mer om kärlbristningar samt förbättringar med IPL behandling.

Mindre Operationer

Ibland kan man behöva ta till med skalpell för att avlägsna eller korrigera olika hudförändringar. Du kan boka tid hos vår duktiga kirurg som hjälper dig. Varje operation handlar ytterst om förväntningar. Därför är vi mycket noga med att vi tillsammans går igenom operationen och diskuterar vilket resultat du kan förvänta dig.