Restylane fillers

Restylane fillers för utfyllnad av rynkor, ärr, defekter samt läppkontur och läppförstoring

Processen för åldrande i hud och kropp är oundviklig. Inte desto mindre är det en naturlig del i våra liv både som kvinna och man att vilja förbättra den image andra har av oss, eller den vi har av oss själva. Rynkutfyllnad med fillers kan vara ett komplement till andra hudvårdsbehandlingar för att få huden att se ungdomligare ut. Vi kan med hjälp av injektion med Hyaluronsyra fylla ut rynkor så de blir mindre framträdande. Produkterna som används är Restylane i olika former: Restylane Volume, Restylane Refresh, Restylane Vital, Restylane SubQ.

Vad är restylane?

Restylane fillers är en serie skönhetsprodukter skapade för att släta ut oönskade rynkor, föryngra och återge huden förlorad volym eller ge ansiktet och läppar mer markerade drag. Restylane är baserad på hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen, som i form av gel injiceras i hudens översta lager.

Hur restylane kan hjälpa dig

Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna så finns det en Restylane filler produkt som passar dina behov.

Hur går behandlingen till?

Varje filler behandling med Restylane är unik, precis som varje person har en egen uppfattning om vad skönhet är. En behandling inleds med en konsultation. Själva behandlingen tar ca 15-30 min (beroende på områden) och en Restylane injiceras med en tunn nål i små mängder. Restylane skapar volym och linjer kan slätas ut, läppar blir återfuktade/fylligare, hudens struktur slätas ut och får mer lyster och ansiktskonturer förstärks. Resultatet syns omedelbart.

Lokalbedövning inför behandlingen

Många utav Restylanes filler produkter innehåller Lidocain som bedövar omedelbart efter första sticket. I vissa fall kan man även lägga en bedövningssalva ca 30 min före behandlingen. I de flesta fall brukar extra bedövning ej krävas.

Hur ser man ut efter behandlingen?

Efter filler behandlingen kan du förvänta dig lätt rodnad, svullnad, ömhet och klåda. Symtomen är tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva på några dagar. Då Restylane är baserat på ren icke-animalisk hyaluronsyra är risken för överkänslighet minimal.

Hur långvarig är effekten?

Efter filler behandlingen kan du förvänta dig lätt rodnad, svullnad, ömhet och klåda. Symtomen är tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva på några dagar. Då Restylane är baserat på ren icke-animalisk hyaluronsyra är risken för överkänslighet minimal.

Våra Stylage Filler-behandlingar

Filler för fylligare läppar: Läpparna är ansiktets fokus och vi uppmärksammar dem ofta extra mycket. Restylane Refresh och Volume är speciellt framtagna för att på ett naturligt sätt skapa fylligare eller mer återfuktade läppar.

Filler för att släta ut rynkor/linjer: Restylane Perlane kan släta ut djupare linjer som bekymmersrykor, djupa veck runt munnen och ansiktet får omedelbart ett mjukare utseende.

Filler för ansiktskonturering och volym: Genom att tillföra volym med Restylane SubQ kan både kindben och haka markeras och ge ett mer ungdomligt utseende. Man kan även jämna till deformerade näsben eller nästippar utan att behöva genomgå en operation.

Filler för föryngring av huden: När vi åldras försämras huden gradvis. Genom att utsätta den för sol och andra miljöfaktorer kan huden bli torr och och förlora lyster. Restylane Vital och Vital Light bevarar fuktbalansen och hudens elasticitet och förbättrar strukturen. Huden får en finare ton och ser naturligt fräsch ut. Vital kan användas i ansiktet, halsen, dekolltaget och ovansidan av händerna.

Priser

Restylane 0,5 ml 2 625:-
Restylane 1 ml 3 675:-
Perlane 0,5 ml 3 045:-
Perlane 1 ml 3 885:-
Restylane Volume 1 ml 4 095:-
Restylane Refresh 1 ml 4 095:-
Restylane SubQ 2 ml 7 350:-
Restylane SubQ 4 ml 13 650:-
Restylane Vital 1 ml 3 675:-
Restylane Vital Paket (Paketpris: 9.450:- vid 3 behandlinar, 3.150:-/gång)
Restylane Vital Light 1 ml 3 150:-
Restylane Vital Light Paket (Paketpris: 8.190:- vid 3 behandlingar, 2.730:-/gång)

* Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Välkommen att göra en Restylanebehandling på vår mottagning här i Göteborg!
Kort information om Permanenta produkter för rynkor och läppförstoring.