Permanenta produkter för rynkor och läppförstoring

Permanenta Produkter för rynkor och läppförstoring

Observera att vi inte erbjuder den här behandlingen. Detta är bara extra information till våra kunder.

Utöver det kroppsegna ämnet Hyaluronsyra finns andra produkter som används vid filling. Dessa rekommenderar vi inte eftersom de består av för kroppen främmande ämnen som stannar kvar i kroppen utan att brytas ner. Det finns flera permanenta produkter. Eftersom de består av främmande kroppsmaterial har de mycket högre tendens till biverkningar såsom svullnad som inte försvinner. Kroppen reagerar helt enkelt på det främmande ämnet.

Vad innebär permanent filning?

Permanent innebär att produkten inte bryts ner av kroppen själv och försvinner. Den blir helt enkelt kvar mycket lång tid. Med åren så förändras däremot våra anletsdrag, dels genom kroppens naturliga åldrande dels genom tyngdlagen. Tyngdlagen påverkar även dessa permanenta produkter som kan riskera över flera års tid att följa med tyngdlagens verkan och förflytta sig nedåt i ansiktet.

Vilka biverkningar förväntas?

Man kan få svullnader, närmast som bölder, vilka inte försvinner av sig själv. Ibland kan man tvingas att operera bort produkten med risk för ärrbildningar. Biverkningsrisken är bara någon procent men den finns och det är inget man vill råka ut för.

Ansiktet förändras med åren

Rynkor och veck sitter inte heller där de ursprungligen satt, de förändras och kan behöva fyllas ut annorlunda efter ett antal år. Det är därför bättre med en kroppsegen produkt som hela tiden kan anpassas efter de önskemål och krav som är aktuella.

OBS!
Vi rekommenderar våra kunder att använda en icke permanent produkt för utfyllnad av rynkor, veck samt läppförstoring som t ex Stylage.

logo-stylageStylage är en hudfiller av hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt att öka volym i till exempel kinder, haka och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.