Övriga Behandlingar och Produkter

Övriga behandlingar och produkter hos Expilo

Välkommna till oss på Expilo, Västra Hamngatan 11, mittemot Domkyrkan där vi hjälper er med konsultation, behandlingar och har ett urval av högklassiga skönhetsprodukter.

Make up

Vi på Expilo vill satsa på makeup som är bra för huden och som hjälper huden  istället för att täppa till och göra den oren. Vem vill inte se fräsch ut? Oavsett ålder, kön eller olika hudtillstånd som känslig hud, akne, rynkor eller vitiligo så vill man vara till sin fördel. Med rätt makeup behöver man inte undvika att använda smink. Det gillar vi! Testa du med och upplev skillnaden. Vi hjälper gärna till med att vägleda dig i val av nyanser och har också makeuprådgivning. Vårat mest omtyckta märke är DMK Cosmetics  Vi har också I.D. Bare minerals makeup.

Frans och bryn

fransarFransarnas fulla längd kommer till sin rätt då de är färgade. Brynen blir mer tydliga då även de små håren får färg, och formen framträder tydligare. Vi hjälper dig att få rätt form på brynen som passar ditt ansikte. Rätt form på brynen kan göra mycket för Ditt utseende. Fransböjning för böjda fransar och fransförlängning strå för strå.

Öronhåltagning

blomdahl_oronhaltagningVill du ta hål i öronen på ett tryggt och säkert sätt? Då har du kommit rätt. För det är precis vad vi på Expilo gör. Med Blomdahls sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst. Av extra hänsyn till barnen gör vi medicinsk dubbelhåltagning, för att det ska gå snabbare, utan att kompromissa med säkerheten. Vi säljer också Blomdahls hudvänliga örhängen man kan byta till efter 6 veckor då det är dags att byta ut håltagningsörhänget.

Naglar

En välvårdad hand behöver man inte gömma. Upplev känslan av fräscha välvårdade händer genom någon av våra behandlingar: manikyr, nagelförlängning eller förstärkning med akryl eller gel eller hållbar lackning med gelcolor.

Fotvård

Få lätta och sköna fötter genom någon av våra härligt avslappnande fotvårdsbehandlingar : Medicinsk fotvård eller Spa pedikyr och eventuellt en lackning.

Övriga Produkter

Svenska spikmattan från Curacomp i olika utföranden. En riktig spikmatta som lindrar smärta och ger avslappning.