Hudvård med Nuskin

Nuskin – Galvanisk strömbehandling för uppfräschning av hud, kropp och skalp

Har du någonsin undrat över varför vissa ser så unga ut för sin ålder?

Nu Skin® har nyckeln till deras hemlighet:

Vi vet att sol och luftföroreningar kan orsaka skador från fria radikaler och påskynda åldrandet. Men även de som försöker undvika solen kan ändå uppvisa fler ålderstecken än de borde.

I samarbete med ledande forskare har Nu Skin® identifierat åldersrelaterade supermarkörer, arSuperMarkers. Dessa markörer är kemiska kroppskomponenter som påverkar hur vi åldras. Nu Skins exklusiva teknik ageLOC™ baseras på denna upptäckt och inriktar sig på de inre källorna till åldrandet.

Så till skillnad från solen kan man inte undkomma dessa markörer som orsakar linjer, rynkor, slapp hud, missfärgningar, hyperpigmentering och andra synbara ålderstecken.

Tekniken ageLOC™ kan ta itu med dessa yttersta källor till åldrande och därmed hjälpa dig att ta kontroll över din huds framtid.

Med ageLOC™ låter du vår vetenskap bli din hemlighet och din ålder ett mysterium.

Med hjälp av specialanpassad galvaniskström och varsam massage friskas epidermis och dermis upp. Specialkomponerade serum slussas ner i huden och fria radikalers negativa verkan stoppas upp under 24 h. Huden blir dränerad från slagg och får lyft, den lugnas ner från stress och får ny spänst och fräschör.

Behandlingen är bra för många hudtillstånd: likväl för åldrad hud som ungdomlig acnebenägen hud. Enstaka behandlingar ger lyft och fräschör som varar upp till 24h. För mer varaktigt lyft krävs en kur och sedan underhållsbehandlingar. Studier visar att en behandling med Nu Skin Galvanic™ Spa II Treatment kan förstärka leveransen av aktiva ingredienser med upp till 70% eller mer, i upp till 24 timmar efter behandlingen.

Låt Nuskins vetenskap bli din hemlighet

AgeLoc™ tekniken kan bromsa produktionen av fria radikaler vid dess källa i epidermis – och hjälpa dig ta kontroll över din huds framtid.

På ytan av våra celler finns en osynlig fiende – arNOX – som genererar skadliga fria radikaler dygnet runt. Dessa kan även förstöra kollagen, elastin och minska produktionen av dessa viktiga proteiner. Resultatet? Du kan se åratal äldre ut än vad du är.

En nyligen utförd studie visar att personer med låga nivåer arNox vid klinisk gradering ter sig i genomsnitt sju år yngre än deras faktiska ålder. Personer med höga nivåer arNOX ter sig i genomsnitt sju år äldre än sin faktiska ålder.

icon_pdf

Läs mer om studien om arNOX

Hur fungerar Galvanic Spa appareten

Galvanic Spa™ System II utgår från principen att lika laddningar stöter ifrån varandra och motsatserna dras till varandra, precis som en magnet fungerar. Särskilda produkter är utvecklade med verksamma ingredienser som har en positiv eller negativ laddning. Apparaten ställs också in så att den har samma laddning som produkten. När lika laddningar ”stöter ifrån” varandra drivs produkten ned i huden och underlättar för ingredienserna att göra verkan.

Hur går behandlingen till?

Ansiktsbehandlingen utförs i två steg:
Pre-Treatment Facial Gel och sedan Treatment Facial gel med Ageloc™.

1) Både apparaten och Pre-Treatment Gel är negativt laddade.
Då samma laddningar stöter ifrån varandra, gör den negativa laddningen i apparaten att Pre-Treatment Gel stöts ned i huden. Gelen innehåller verksamma ingredienser som lindrar, lugnar och rengör huden. De rengörande ingredienserna binder sig vid smuts i huden och gör att denna får en negativ laddning. Döda hudceller och sebum har en negativ laddning så applicering av positiv ström drar ut “fett och smuts”. Behandlingen är därför en djuprengöring av hudens porer.

2) Både Treatment Gel och apparaten är positivt laddade.
Dessa positiva laddningar stöter ifrån varandra, vilket hjälper Treatment Gel ned i huden. Treatment Gel innehåller ingredienser som hjälper huden att återhämta sig från stress och främjar cellernas energi, samt saktar ner produktionen av fria radikaler och minskar därmed synbara ålderstecken. Den positivt laddade apparaten drar även till sig de återstående negativt laddade orenheterna från förbehandlingen. Dessa dras nu ut ur huden och ger dig en fräschare hud med bättre lyster.

Behandlingen underlättar transporten av verksamma ingredienser för optimal verkan.

nuskin-galvanic-spa-1

 

 

Steg 1: Negativt laddad gel och negativt laddad apparat gör att de negativa laddningarna stöter bort varandra vilket driver Pre-treatment gel in i huden där den fäster på orenheter djupt i huden.

nuskin-galvanic-spa-2

 

 

Steg 2: Positivt laddad gel och positivt laddad apparat gör att de positiva laddningarna stöter bort varandra vilket underlättar överföringen av nyttiga ingredienser ned i huden. Det positivt laddade instrumentet drar till sig resterna av den negativt laddade gelén från förbehandlingen, och drar därmed ut smutsen ur huden.

Resultat

“Det är nästan svårt att tro vad som händer med Galvanic Spa™”

Jag har använt Galvanic Spa™ en gång i veckan i drygt 20 månader och mina läppar är nu lena, utan några rynkor. Även om de inte var så djupa tidigare så har mina rynkor runt ögonen helt försvunnit. Dessutom har de mörka ringarna under ögonen som fick mig att se sjuk ut nu försvunnit. Faktum är att man skulle kunna tro att jag aldrig haft några linjer mellan ögonbrynen eller i pannan. Jag är helt tagen!

Halsen både känns och ser len ut, som en barnrumpa. Jag har ingen dubbelhaka längre. Huden i urringningen är rena poesin! Jag som i åratal retat mig på att huden där sett äldre ut än vad jag var. Varje morgon vaknade jag med rynkor som satt kvar hela dagen. Men redan efter några behandlingar med Galvanic Spa™ såg huden i urringningen ut som hos en 20-åring!

Tidigare skämdes jag för hur jag såg ut. Idag är jag glad för mitt utseende. Jag kan rekommendera Galvanic Spa™ till vem som helst.”

Hur känns det

Under själva behandlingen känner de flesta ingenting annat än en skön massage. De speciellt framtagna gelerna hjälper till att leda den galvaniska strömmen och ser till att den går ned i huden utan obehag.

Nuskin hemvård

Nuskins Galvanic Spa apparat går att köpa hem till hemvård och med den kan man arbeta på tre olika områden två till tre gånger i veckan:

1) I ansiktet: antiage: mot linjer och rynkor, dränerar och ger nytt liv och lyft åt din hy.

2) På skalpen tillsammans med specialframtaget serum för hårbotten ger en aktiverad blodcirkulation och hårbotten stärks. Bra metod för att motverka håravfall.

3) På kroppen för att strama upp huden och jobba på problemområden med celluliter på tex överarmar, lår, stuss, knän osv. Du får ökad cirkulation och aktiva ingredienser slussas ner djupare i huden.

Priser Galvanic Spabehandling

Med hjälp av galvaniskström slussas AgeLoc serumet ner i huden och fria radikalers negativa verkan stoppas upp under 24 h. Huden blir samtidigt dränerad från slagg och får lyft. Huden lugnas ner från stress och får ny spänst och fräschör. Bra för olika hudtillstånd: likväl för åldradhud som ungdomlig acnebenägen hud.

Enstaka behandlingar ger lyft och fräschör. Rekommenderas som kur 2ggr/v i 5 v. för hud i behov.

 

AgeLoc antiagebehandling 30 min. 550:-,
i samband med ansiktsbehandling 300:-

Rengöring, AgeLoc behandling med galvanisk ström ansikte och hals, avslutande serum, dagcreme och sunblock.