Experter inom permanent hårborttagning och hudvård

Expilo – experter inom permanent hårborttagning och hudvård! Vi arbetar med inriktning mot skönhetsvård.

Vi har stor erfarenhet av hårborttagning med ljus som t.ex. Laser och IPL, och är bland de allra första klinikerna i Göteborg som började med permanent hårborttagning med IPL och Laser och använder den allra senaste tekniken. Vi har också andra tekniker för hårborttagning som Epilering, Depilar System och kemiska behandlingar som Alkalinewash, för att kunna erbjuda behandlingar som fungerar på olika slags hårväxt. Vi har vanlig hårborttagning med vaxning för er som inte vill avlägsna permanent

Ansiktsbehandlingar i Göteborg

Hudvård och ansiktsbehandlingar med Danne Montague King och Dr Schrammek för olika behov som akne, känslig hy, eksem men även sköna avslappnande ansiktsbehandlingar för ökat välbefinnande med spa-känsla.

Djuprengöring, portömning, och kurbehandlingar för åldrad hud. Få jämnare och fräschare hud genom hudslipning med microdermabrasion. Träffa vår läkare för injektion av skönhetssprutor för mimiska rynkor med muskelavslappnande medel och utfyllnad av rynkor och läppförstoring med hyaluronsyrapreparat som Restylane fillers. Mindre kärl på ben kan också behandlas.

Vi kan permanent hårborttagning samt avancerad hudvård / skincare

Du kan få dina fransar permanent böjda med fransböjning och förlängda med lösfransar, fransextension, strå för strå. Färgning av fransar & bryn och form av bryn.

Övriga behandlingar

Få sköna fötter genom någon av våra fotvårdsbehandlingar – pedikyr -, eller vackra naglar med konstnaglar / nagelförlängning eller förstärkning med akryl och vanlig manikyr.

Brun utan soldusch för läcker solbränna utan skadligt UV-ljus gör dig härligt solbränd och varar i ca en vecka. Vill du jobba på problemområden med tex celluliter och fettdepåer kan vi hjälpa dig med LPG behandlingar, sk endermologi som är bra att kombinera med vibrationsträning för ökat resultat.

Välkommen att boka tid för permanent hårborttagning och avancerad hudvård/skincare hos Expilo i Göteborg redan idag!

hårborttagning, hudvård, ansiktsbehandling, göteborg