Hudvårdsprodukter – DMK Limited

Hudvårdsprodukter – Danné Montague-King DMK Limited

DMK Limited

Mediterranean Pearls ™

dmk-limited-mediterranean-pearls

”Vitamin B-berikad rengöring”

Inspirerad av skönhet och legenden om Medelhavspärlorna, en grupp öar utanför Italiens kust, använder DMK-Limited™ naturligt ytaktiva ämnen som finns i oliver. En skonsam scrub och rengöringsgel som är fylld med vitamin B berikade mikrosfärer som tar bort döda hudceller, smuts och makeup och gör huden ren fräsch och mjuk .

150 ml 950:-

Nyckelingredienser

Olivolja en blanding av fettsyror, salter och kalium.
Naturligt ytaktivt och löddrande.

Cellulosa, hydroxicellulosa och pantenyltriacetat bildar mikrosfärerna och är derivat av vitamin B5. Lugnande och återställande. Skrubbar försiktigt bort döda hudceller och smuts medan de löses upp.

Xylitylglukosid, anhydroxilitol, xylitol lyfter bort orenheter, som kan sköljas av huden. Förbättrar hudbarriären. Ger en ren, mjuk och återfuktad hy.

Fördelar för din hud

 • Skonsam scrub som rengör på djupet
 • Vitamin B5 lugnar och skyddar huden
 • Förbättrar hudens barriärfunktion
 • Gör huden mjukare och jämnare

Firmatrix ™

dmk-limited-firmatrix

”hudstärkande serum”

Detta förstklassig hudstärkande serum innehåller kraftfulla botaniska ingredienser. För att återuppbygga överhuden, öka kollagenproduktionen och motverka ålderstecken används Bio-Homeostasis Technology™. Huden blir fastare, fylligare och får en klarare, jämnare hudton. FirMatrix innehåller ethylaskorbinsyra, trifluoroacetyl tripeptid-2/TT2, kelp och tamarindextrakt som verkar kollagenstärkande, fuktbindande och förebygger cellers åldrande. Resultatet är att din hy får ett ungdomligare utseende.

30 ml 1935:-

Nyckelingredienser

Etylaskorbinsyra är den renaste och biologiskt mest tillgängliga formen av C-Vitamin. Stärker kollagenproduktionen, motverkar fria radikaler och verkar tonande.

Trifluoracetyl-tripeptid-2 (TT2) hämmar ett enzym som triggar förtida åldrande på cellnivå – extra – cellulärvätskan förbättras. Huden blir fastare. Slapp hy och fina linjer reduceras.

Laminaria digitata-extrakt innehåller proteiner, aminosyror, vitaminer, mineraler, spårämnen. Hjälper till att återställa hudens barriärfunktion, minskar transepidermal vätskeförlust och förbättrar fuktnivåer.

Tamarindus Indica en kraftfull antioxidant och en god källa till koppar, tiamin, A-Vitamin, folsyra, riboflavin och C-Vitamin.

Fördelar för din hud

 • SFörbättrar fuktnivåer för fylligare, friskare hy
 • Stimulerar kollagenproduktion för fastare hy
 • Gör huden ljusare med en jämnare hudton
 • Rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter

Wetter Than Water ™

dmk-limited-wetter-than-water

”återfuktande emulsion”

Vacker hy är beroende av hudens förmåga att återfukta och hålla kvar vätska. Wetter Than Water ger maximal återfuktning direkt! Med sin unika blanding av fuktbevarande och närande ämnen, som extrakt av Tremella fuciformis-sporokarp, allantoin, alfalfa, skvalan och rataniarot, ökar hudens elasticitet och spänst. Din hy blir fylligare och ser ungdomligare ut.

Wetter Than Water förbättrar hudens fuktbalans och fyllighet samt har antiinflammatoriska, antioxiderande och immunstärkande egenskaper.

50 ml 1675:-

Nyckelingredienser

Pseudoalteromanas ferment-exktrakt återfuktar genom att hålla kvar vätska. Främjar utmognad av nya friska hudceller, hudförnyelse och sårläkning.

Tramella fuciformis-sporokarp håller nästan 500 gånger mer vätska än sin egen vikt. Det hydrolyserade extraktet skapar ett fuktskikt på huden som hjälper torr hud att bli mjukare.

Allantoin förbättrar hudens förnyelse och återuppbyggnad. Lugnar irriterad hud och minskar rodnad.

Aminosyror, proteiner och näringsämnen har tillsats för essentiell cellnäring och cellutveckling.

Fördelar för din hud

 • Förbättrar hudens återfuktning och förmåga att behålla fukt
 • Förbättrar hudens spänstighet
 • Främjar cellförnyelse
 • Ger en fylligare hud och ungdomligare utseende
 • Rik på vitaminer och mineraler viktiga för välmående hud

TransGenesis ™

dmk-limited-transgenesis

”en verkligt lyxig creme”

Vi har lärt oss att motverka tidens inverkan på vår hy. Transgenesis stimulerar cellförnyels, verkar kollagenstärkande, återställer och bevarar hudens naturliga fuktnivåer och stimulerar hudens immunförsvar. Fina linjer och rynkor jämnas ut och hyn blir fast och spänstig.

Enzym av röd kaviar, glykosaminoglykaner, peptider, aminosyror och rika näringsextrakter, ja allt finns samlat i DMKs ansiktscreme Transgenesis. Efter några veckors använding av Transgenesis kommer din hy att visa sig från sin bästa sida.

50 ml 2385:-

Nyckelingredienser

Enzymer av röd kaviar exfolierar döda hudceller och ger en jämn hudstruktur. Nya hudceller får möjlighet att mogna ut.

Tri- och oligopeptider ger dubbla peptideffekten, stimulerar fibroblastceller och kollagenproduktionen för en spänstigare hy.

Fillagrinmodulatorer hjälper till att återställa barriärfunktionen, minskar irritation och kollagenproduktionen för en spänstigare hy.

Aminosyror, proteiner, essentiella fettsyror och näringsämnen ger essentiell näring till hudcellerna och stimulerar en jämn utmognad av nya celler.

Fördelar för din hud

 • Förbättrar hudens struktur och elasticitet
 • Minskar fina linjer och rynkor
 • Förbättrar fuktbalansen, återställer och bevarar naturliga fuktnivåer
 • Verkar kollagenstärkande, ger fastare och spänstigare hy
 • Stärker hudens immunförsvar, minskar irritation och inflammation
 • Rik på näringsämnen som hjälper hyn motstå miljöfaktorer och bevara god hudhälsa

Elevate ™

dmk-limited-elevate

”hals och dekolletage creme”

Livet går och vi åldras alla, men det finns ingen anledning till att låta åldern synas på hals och dekolletage. Cremens vitaliserande bioenergi-ingredienser och värmande termogeneseffekt lyfter och stramar upp hals- och dekolletagevävnader på anmärkningsvärt kort tid.

Elevate innehåller essentiella näringsämnen som förbättrar hudens immunsystem, mikrocirkulationen och kollagenproduktion. Hyn blir mjuk, fast och spänstig.

50 ml 1935:-

Nyckelingredienser

Ornitin förbättrar hudens elasticitet. Denna aminosyra används av cellerna för reparation och uppbyggnad av ny vävnad.

Metylglukosidfosfat stimulerar fibroblastcellerna att öka elastin- och kollagenproduktionen, vilket i sin tur förbättrar hudens fasthet, fyllighet och spänst.

Serin är en aminosyra som spelar en viktig roll i för att bilda fosfolipider (viktig komponent i cellmembran) som alla celler i kroppen består av. Det hjälper även till vid DNA-produktion, metabolism av fett och fettsyror, muskelbildning och underhåll av ett friskt immunsysten.

Vanillybutylester har en värmande och kärlvidgande effekt. Hjälper till att frigöra ATP (adenosintrifostfat) och stimulerar cirkulation och muskelaktivitet.

Fördelar för din hud

 • Förbättrar hudens fasthet, fyllighet och elastictet
 • Stimulerar elastin- och kollagenproduktionen
 • Stärker hudens immunförsvar, minskar irritation och inflammation
 • Ökar mikrocirkulationen i huden
 • Tillför essentiell cellnäring

A2Z ™

dmk-limited-a2z

”färgad dagcreme”

A2z med SPF 30 är en färgad dagcreme som skyddar mot ålderstecken och solskador orsakade av UVA- och UVB-strålning. Denna närande creme som är fylld med näringsämnen hjälper huden att behålla fukt, gör den fastare och spänstigare samt förbättrar hudens barriärfunktion.

a2z-nyanserA2Z finns i tre färgnyanser och jämnar omedelbart ut fina linjer och ojämn hudton. Cremerna passar alla hudtyper och innehåller en rad aktiva ingredienser med antioxidant, antiinflammatoriska, fuktgivande och återbildande effekter.

40 ml 1650:-

Nyckelingredienser

Pseudoalteromonas ferment-extrakt är en peptid med aminosyrorna alanin, glycin, histidin prolin och lysin. Den kan återställa och skydda huden genom att förbättra hudens förmåga att behålla vätska och producera kollagen och elastin.

 

Fördelar för din hud

 • Förbättrar hudens återfukning och förmåga att behålla fukt
 • Suddar ut fina rynkor
 • Förbättrar hudens barriärfunktion, minskar inflammation och rodnad
 • Bra skydd mot UVA- och UVB-strålning
 • Antioxidanter, bekämpar fria radikaler

Läs mer om våra ansiktsbehandlingar.

Läs mer om Dannés koncept och
produkter hos DMK Sverige AB.

* Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.